Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mercedes W123 vagy E190?

Mercedes W123 vagy E190?

Figyelt kérdés
Igazából mindkét kocsi érdekel, csak kíváncsi vagyok szerintetek melyik erősebb és strapabíróbb? Nektek melyik jön be? Mikor hirdetéseket nézek mindig benzin/gázost keresek és az előbbiből is csak 2000 köbcentiig. Sokat fogyasztanak, megéri ilyet venni?
2012. febr. 3. 23:52
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:

W123: nagyobb, kényelmesebb, egyszerűbb, elavultabb.

Nagyon jók voltak, ma már inkább csak hobbiautónak ajánlom.

W201: szűkös méretek, már korszerűbb a 123-asnál, ennélfogva némileg nagyobb szervizigény, több kopóalkatrész. Könnyebb elfogadható állapotút találni, főleg benzinesből (mondjuk benzines nekem nem kéne).

Miért maradt ki a 124-es? Az a 123-as mérete, a 190-es technikájával.

2012. febr. 4. 00:08
 2/64 A kérdező kommentje:
A 124est kihagytam bocs, túl sok infót nem hallottam róla.
2012. febr. 4. 12:16
 3/64 anonim ***** válasza:
Mire vagy kíváncsi?
2012. febr. 4. 12:49
 4/64 anonim ***** válasza:

Ha már felmerült mint lehetséges alternatíva én mindenképp a 124-re voksolnék.

Ha nem csak kíváncsi vagy hanem vennél is ezt javaslom mint legjobb mai vételt Kor/ár/érték arányában:

[link]

Ugyan 200 cm3-vel több mibt az általad nézettek de a 30 paci többlet komoly biztonsági erőtartalék.

2012. febr. 4. 13:08
 5/64 anonim ***** válasza:
Nem csúnya, biztos ér is annyit, de az a 7-8 litert azért ugye ne vegyük túl komolyan? :)
2012. febr. 4. 13:29
 6/64 anonim ***** válasza:

Utolsónak:

A fogyasztás elsősorban lábfüggő.

2.5-ös motorral 10-13 liter közt járok,ha néha az Asszonykám lenyúlja a kocsit 7.7-8.3 közt mutat a board...

:o)

2012. febr. 4. 14:32
 7/64 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló okosakat mondott, én sem tudtam volna leírni jobban. Egyértelmű a 123-as.
2012. febr. 4. 15:23
 8/64 anonim ***** válasza:

9.

Köszönöm, talán azért, mert nekem is volt belőlük nem kevés.:)

Így ennyi idő után mégse merném azt mondani, hogy egyértelműen a 123-as, csak azért, mert mára már sem a megvásárolása, sem a fenntartása nem olcsóbb, mint valamelyik utódjáé, ami korszerűbb, kisebb fogyasztású, jobb úttartású, és valószínűleg jobb felszereltségű. A 123-as ma már megszállott autób.uzinak való, aki megpróbálja megőrizni az utókornak, néha elmegy vele kirándulni, vagy egy autóstalálkozóra. Bár napi használatra is simán alkalmas lenne, de arra már jobb válaztás egy későbbi. (Ha elég a kicsi, akkor 190-es, ha nem, akkor 124-es)

2012. febr. 4. 15:43
 9/64 anonim ***** válasza:
Elírtam, 7-esnek szántam. :)
2012. febr. 4. 15:43
 10/64 A kérdező kommentje:
Apám a mercedesek híve, mindig akart egy régi fajtát, 123ast vagy 190e-t venni, de a végén mindig letett róla. Szerinte sokkal megbízhatóbbak mint az újabb fajták és egyet is értek vele, a mercedesnek neve van. Csak a mostani újabbak már gyorsan tönkremennek több szervizelést igényelnek. Amúgy igaz hogy a diesel jobb lenne de a mostani üzemanyagárak mellett elég nehéz lenne fenntartani egy dieselest, a benzint is persze, de ha beépítenénk a gázt mégis jobb lenne valamivel, és persze mindez köbcentin is múlik.
2012. febr. 4. 16:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!