Mercedes W123 vagy E190?
A 190D-től az 5-6 l fogyasztás sok lenne?
Meg aztán másfél millióért venni benzines 124-est, arra még félmilliót költeni?
Egy 2,3-as benzines ma nem nagyon tudhat 500-nál többet.
Két millióért benzines 220-ast lehet venni. (mondjuk ahhoz kell a tartalák) :)
Igazad van A 2,3-as meg csak 1993-ig volt gyártásban.
Hamar "munka" sz@r.
De amúgy egy ~1995 nagyobb benzin/gázos megkímélten amit még érdemes megvenni az annyiba került amint írtam.
A lökettérfogatba meg kár volt bele mennem, mert már nincs türelmem kibogarászni. Ezért sorry!
190-esről azt tudom, hogy egy kivételével akinek a környezeteben volt, negyed éven belül üvöltve adta el. Nagyobb részt műszaki okokra hivatkozva. Az az egy meg egy ami maradt, az meg egy tuning gép.
De az a fogyasztás amit írtál, így amúgy hihetetlenek tűnik.
Ja most nem a lökettérfogatra gondoltam a 220-nál, hanem a modellre, W220. Csak félreérthető lett :)
Szóval 2M-ért W220-ak mennek ma már.
Egy 124 benzines meg manapság nálunk kb. az eladhatatlan kategóriában van, nem azért, mert rosszak, hanem mert így alakította a kereslet/kínálat.
A 190-es kb. dettó ugyanaz, mint a 124-es, csak kicsiben. Nekem volt az is, nem kéne még egyszer, de csak azért, mert kicsi.
Motor, váltó, difi, első-hátsó futómű, minden a 124-esé, vagy ugyanaz kicsiben.
Fogyasztani meg bizony tud annyit. ;)
Hát igen, a W210-es már egy új korszak, minőségben is.
De a motorok nagyon tetszenek benne (dízelek).
Megmondom a 190-est nem próbáltam.
De W123,W124,G-Klasse,W220,W210,W116,W126,W140,W220,W212 és W204. Igen a teljesség igénye nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!