Mercedes W123 vagy E190?
Figyelt kérdés
Igazából mindkét kocsi érdekel, csak kíváncsi vagyok szerintetek melyik erősebb és strapabíróbb? Nektek melyik jön be? Mikor hirdetéseket nézek mindig benzin/gázost keresek és az előbbiből is csak 2000 köbcentiig. Sokat fogyasztanak, megéri ilyet venni?2012. febr. 3. 23:52
11/64 anonim válasza:
Tanulóéveimet Mercedes márkaszervizben töltöttem, azért értettem egyet a 123-assal :D
A 190-esnél ha valami komolyabb probléma volt akkor már elő kellett kaparni a hivatalos szerelési könyveket. A 123-as még nem volt túlagyalva, egyszerűbb, megbízhatóbb. Szerintem. Tudok egyről amiben 1.100.000 km van :)
12/64 A kérdező kommentje:
Hát igen, a 123 az sokkal egyszerűbb márkája és évjárata ellenére, olyasmi mint a lada, nem okoz annyi problémát és bírja az időt, csak a karosszéria nem :D Régen volt egy 3000köbcentis dieseles w123asunk, jó motorja volt csak a karosszéria már nem bírta. Sajnáltam mikor túladtunk rajta, akkor még nem volt ilyen állat ára a dízelnek.
2012. febr. 4. 21:57
15/64 A kérdező kommentje:
a 124 az tényleg jobb? :D
2012. febr. 7. 19:51
16/64 anonim válasza:
Nem az a megfelelő szó, hogy jobb. A 123-as ma már nagyon elavult. A 190-es meg kicsi. Szóval 124-es. :)
17/64 anonim válasza:
124-esből csak 250td motort keress!!!
18/64 anonim válasza:
Aztán miért? A többi sz@r? :)))
19/64 anonim válasza:
Egyáltalán nem szar, sőt! Viszont a 2,5-ös turbódízel a legoptimálisabb ehhez a kasztnihoz. A kisebb motorok gyengék a 300-as pedig relatíve 'sokat eszik'.
20/64 A kérdező kommentje:
Az hogy kicsi az nem is probléma, hisz nem kell mindig egy nagy monstrummal furikázni, a 190es épp azért jön be jobban. :D Csak az a gond a mercikkel hogy nem igazán lehet belepakolni.
2012. febr. 8. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!