Suzuki Ignis vagy Skoda Fabia?
Hali!
Nekem Ignisem van kb 5 éve. Nem megyek vele túl sokat, most van 60e km benne. Eddig olajon kívül fékbetétet kellett cserélnem. Ez kb 3000 Ft volt. Nővéremnek hasonló korú Fabiája van, ott a kötelező szervízek sokkal drágábbak. Amúgy nem emlékszem, hogy sok baja lenne vele 1-2 beázáson kívül.
Az Ignis motorja, szerkezete egyértelműen modernebb, megbízhatóbb. A Fabia viszont a mi "exkomcsi", "ami német az a tuti" országunkban magasabb presztizzsel bír.
Én az autóiparban dolgozom, lehúztam távol-keleten is egy kevés időt, szállítunk a legtöbb márkába alkatrészeket. Tapasztalatom szerint a minőség ugyanolyan, ha nem jobb Németországon kívül is.
És ne feledd, ez nem az a kategória amit épeszű felnőtt ember a presztízs miatt vesz meg.
Sok sikert a választáshoz!
Én sokáig gondolkoztam hogy melyiket vegyem, 1.2 millióm volt rá. Suzuki ignisból 1.3-ast 4éveset és 57000 km-t futottat tudtam venni, míg skodából ennyiért csak 1.2-es lett volna amit a próbáknál nagyon gyengének találtam.
Azután a 81 éves apukámmal úgy döntöttünk a szuzukit vesszük, mert neki könnyebb beszállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!