Most kinek van igaza? Nekem vagy apámnak? (vezetési ügy)
19/L vagyok, nekem van jogosítványom.
Tegnap apámmal sétáltunk valamerre, amikor egyszer csak láttunk egy ügyetlen, béna kb 30-40-es nőt aki kb 10 percet vesződött a parkolással.
Nem azért mert nem volt hely, hanem mert nem tudott leparkolni....neki ment kb 2-3 autónak is (azok kicsit megsérültek) mire sikerült a neki megfelelő pózban beállítani. (Közbe valaki hívta a rendőröket, mert ugye leamortizált 2-3 másik autót is, de esze ágában sem volt megfizetni)
Na és apám nekem elkezdi, haragos tekintettel : "Ennyi erővel oda is mehettél volna neki segíteni, most nem lenne ekkora bajban! Nem csak itt állni, és bámulni, vagy vigyorogni..."
(hozzá teszem nem vigyorogtam...)
Ezen felhúzott. Miért kellene nekem segíteni?
Annak a nőnek is valahogy csak meglett a jogsija...Arról meg nem én tehetek, hogy parkolni nem tud, de szerintem nem kötelessége mindenkinek ugrani(akinek van jogsija) azért mert ő nem tud parkolni és valaki végezze el már helyette....
Apámnak is van jogsija, mondtam is hogy akkor menjen ő oda segíteni. Erre csak azt a választ kaptam, hogy : "Fiatalabbnak illik kisegíteni az idősebbeket".
De az ilyen ember, mint az a nő, miért kap jogosítványt, ha még parkolni sem tud, pláne anélkül hogy összetörne pár autót?
Mert az oktató tőlem elvárta, hogy gyorsan és helyesen parkoljak.
Kinek van igaza? Mi a véleményetek?
ritka sutyerák egy nőszemély lehetett. basszus, legalább annyi önkritikája lett volna, ha látja, h valahova nem bírja betenni azt a vacak kocsiját, akkor menjen arrébb, aztán ott balettozzon.
a vizsgán sem az a feladat, h az első helyre parkolj, hanem oda, ahova be bírod tenni az autót a képességeidnek megfelelően.
neked van igazad, bár én tuti odamentem volna a nőhöz, bekamuzom neki, hogy az egyik megkoccolt kocsi az enyém, vagy az ismerősömé, és még jól le is keverek neki egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!