Mit tehetnék annak érdekében hogy ne nézze mindenki az apámnak a pasimat?
ejtsd le magasról mit gondolnak
a másik megoldás, egy hosszú szenvedélyes csók a lépcsőház előtt után, vad együtt lét hogy még a legfelső szomszéd sem tud tőle aludni, utána minden kétely eloszlik :P
:D:D:D pont erről, hasonló problémáról akartam kérdést kiírni az előbb...
Én 21 vagyok...legutóbb a bankban volt elintéznivalóm (ösztöndíjas dolog), kérdem a biztonsági őrt, merre menjek...erre szigorúan rákérdezett, hogy "Rendelkezek-e személyivel????":-S azt hittem lehidalok...
De rendszeresen néznek 15-16 évesnek...
A párom nekem alacsony, ő is fiatalnak néz ki...22 éves. Amikor elindulunk a városban, sokszor hallunk megjegyzéseket, hogy a "pisisek"...
Az üzletekben, postán stb mindenhol "lesziáznak"...
Én azzal nyugtatom magam, hogy szép vénasszony leszek:D
a 27 éves pasidat 30 nak nézik...téged akkor mennyinek??? 10 évesnek??? na ne röhögtessél már...marha egyszerű amúgy,
1 puszilkodtok a lépcsőházban
2 kiírjátok a postaládára a neveiteket
Én a helyedben / helyetekben inkább csak mosolyognék ezeken a dolgokon. Nem szabad komolyan foglalkozni vele...
Persze, zavaró lehet, hogy többször megesett, de ez legyen mások baja/gondolata, ti ne "halljátok" meg. Nem tartozol magyarázattal senkinek.
Örülj neki, h fiatalos vagy. De keress rá neten olyan női praktikákra, amik "öregítenek". Pl. smink, haj, ruhák.. Fekete haj..?!
De amúgy tényleg ez a "kit érdekel" kategória sztem...
Ha látványosan ölelkeznek, csókolóznak, nehogy aztán bejelentsék a párját a "jóindulatú" szomszédok, mint a lányával fajtalankodó pedofil papát...
Amúgy én is ilyen cipőben járok, írtam is ki kérdést tegnap, és engem is borzasztóan bánt már.
A párod őszül? Ha igen, akkor fesse be a haját.
Te viszont maradj fiatalos, ne öregítsd magad, a ráncok 30 felé hirtelen megjelennek 35-től rohamosan öregszik az ember. Örülj hogy fiatalos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!