Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék annak érdekében...

Mit tehetnék annak érdekében hogy ne nézze mindenki az apámnak a pasimat?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok ő pedig 27. Sokkal fiatalabbnak nézek ki a koromnál, ha alkoholt veszek akkor is mindig kérik a személyit, meg mikor délelőtt 10kor sétáltattam kutyát többen megkérdezték már miért nem vagyok suliban, meg ilyenek, ez még annyira nem zavaró. Na de mikor apámnak nézik a páromat, ő meg nem néz ki többnek harmincnál mégis hány évesnek gondolnak engem? Januárban költöztünk össze (lakásba) és úgy tűnik az egész ház azt hiszi az apám. Először csak egy gyerek szájából hallottuk, oké, ő még nem tudja úgy felmérni az emberek korát, de aztán múltkor egy harmincas nő szólt oda nekem mikor mentem hazafelé hogy "apád lent van a kutyával" én meg úgy lefagytam ettől az ötlettől, hogy nem tudtam kijavítani. Most menjek oda hozzá utólag és kezdjek magyarázkodni? Vagy osztogassak szórólapot arról hány éves vagyok? A szembeszomszédék már régóta nagyon furán néznek rám, kezdem sejteni miért. Mindenkinek magyarázzuk el a helyzetet egyesével?
2011. szept. 17. 16:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Igen, mi is ettől tartunk, hogy aztán egyszer kopogtat a rendőrség, mert valaki feljelentette a páromat vérfertőzésért vagy megrontásért. Mondjuk lehet a rendőrök is röhögnének egyet utána, de azért kellemetlen lenne.

Egyébként szoktuk csókolózni nyilvánosan. A szembeszomszédék azok akik már biztosan látták, mindenesetre gyanakvóan néznek azóta.

De akkor próbálok nem foglalkozni vele, csak eléggé sokkolt miket gondolhatnak rólunk.

Ez jó ötlet, hogy hangosan apámat emlegetni neki előttük. Majd bevetem.

2011. szept. 17. 16:58
 12/18 anonim ***** válasza:
Ne úgy viselkedjetek elöttük mint apa és lánya hanem mint egy pár :) Amúgy majd írdd meg légyszíves hogy mit csináltak amikor leesett nekik.Ez nagyon érdekel mert én még nem láttam ilyet...hány évesnek nézhetnek?10?ez olyan hihetetlen nekem :)
 13/18 anonim ***** válasza:
azért ezzel a "látványosan csókolózzatok meg jó hangosan döngessétek egymást hogy a szomszédok is hallják" dologgal vigyázzatok, mert még végén valaki kihívja a gyámügyet! :D
 14/18 anonim ***** válasza:

Egyik korábbi válaszadó vagyok, a 21-L

Engem egyszer néztek a párom 14 éves húgának is. (Egy lagziban voltunk, hallottam, amint a nénikék összesúgnak, hogy milyen jól megértjük egymást, ritka az ilyen testvérpár:D meg hogy hogy megváltoztam...:P) itt odasúgtam a páromnak, hogy csókoljon már meg, hadd pisiljek be a röhögéstől mikor meglátom a nénikék milyen WTF fejet vágnak :)) így is lett...a hatás nem maradt el. Részünkről csak egy ártatlan szájra puszi volt, de szerintem ők azóta is ezt osszák...leszakadt az arcuk:D

Jut eszembe, pont ma kérdezték tőlem, hogy miért nem vagyok iskolában:-S

Tegnapelőtt pedig azt kérdezték hányadik osztályos vagyok...Mondom HARMADÉVES...erre a nő: Már olyan nagy vagy? akkor jövőre érettségizel??? Mondom nem, harmadéves egyetemen, és idén államvizsgázok:-S

2011. szept. 17. 17:10
 15/18 anonim ***** válasza:
Én 4 éve élek tömbházban de én egy büdös szót se váltottam még a szomszédokkal a jóreggelt, jónapot és a helló-n kívül. Ha valaki odaszólna nekem, hogy a férjem épp a kutyát sétáltatja akkor biztos közölném vele, hogy nem kértem nyomkövetést az életemre. Nem tudom hol laksz de ahol a szomszédok ennyire belemásznak a másik életébe az engem totál kiakasztana. Ha megint meghallod, hogy apád így apád úgy, akkor mond meg, hogy nem az apád a párod és nem kéred hogy közvetítsék az életeteket. Hidd el elég egy embernek elmondani hogy nem az apád és két perc múlva mindenki tudni fogja a környéken.
2011. szept. 17. 19:06
 16/18 anonim ***** válasza:
:DD-Bocsi, ezt muszáj volt, olyan vicces :)))
2011. szept. 17. 19:15
 17/18 anonim ***** válasza:

Én teljesen megértelek. Mi a barátommal egyidősek vagyunk, 21 évesek. Engem 14nek szoktak nézni maximum, őt pedig idősebbnek, a kisgyerekek is bácsizzák. Ez szerintem nálam azért van, mert viszonylag alacsony vagyok (160cs), és elég vékony, kislányos arccal, nem sminkelem magam erősen, és nincs festve a hajam. Már megszoktam, és nem érdekel mások véleménye. :)

Szerintem tedd te is azt, hogy lesz@rod ki mit gondol. Ha te így érzed jól magad nehogy öregítsd magad. Amúgy meg ha beszólnak állj ki magadért, és mondd meg, hogy ő a barátod, nem az apád. :)

2011. szept. 17. 19:58
 18/18 anonim ***** válasza:

Ez velem (22) és a párommal (30) is gyakran megesik.

Velem is elég sok "kellemetlenég" történt már azért, mert még gyereknek néznek.

Egy ilyen eset volt, amikor az egyetemen első nap nem akart beengedni a kapus, mert ott kiskorúaknak nincs mit keresniük.

2011. szept. 18. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!