Bocsássak meg apámnak?
tegnap rosszul voltam,menni is alig bírtam,erre hazajött és elkezdett velem ordibálni hogy miért nem halásztam ki a medencéből a szemetet.
erre mondtam neki hogy elfelejtettem.
erre azt mondta,hogy akkor ő majd megcsinálja.és utána elkezdi nekem hogy tedd már arrébb! és nem tudtam hogy mire gondol,erre azt hittem arra a vödörre mondja ami ott volt a medence mellett.erre azt arrébb tettem és elkezdett verni a szűrőnek a szárával (ami vasból van) hogy én milyen egy mocskos kis szemétláda vagyok,meg egy lusta disznó
aztán ilyen este 6 felé mentek fürdeni apám meg a 4 éves unokahugom,és már bent ültünk a medencében,mikor átjötta szomszéd,és elkezdett beszélgetni apámmal.
unokahugom meg elkezdte csapdosni a vízzel apámat,ő meg azt hitte hogy én voltam,ezért odajött és rámcsapott egy csomó vizet,aztán beleakart fojtani,eztán erőből ráütött a fejemre.
és azóta fáj a fejem
és azt nem értem hogy folyton ver,minden kis apróságért,de máskor meg kedves.
most megbocsássak neki?
meg a másik az hogy mit tegyek?
mert orvoshoz nem engednek el mert félnek nővéremék hogy elmondom az orvosnak hogy apám vert meg,azt meg csak nem mondhatnám az orvosnak hogy pl azért van agyrázkódásom,mert elestem o.O
Nem tudom, hány éves vagy, de családon belüli erőszak vádjával nyugodtan fordulhatnál a rendőrséghez is, főleg ha vannak látható nyomai annak, hogy vernek.
Anyukád ilyenkor egyébként mit szokott tenni?
13
és lány vagyok
bár most szerintem nem nagyon látszik bár volt már olyan hogy régebben apám megvert és másnak a suliba kérdezgették az osztálytársaim,hogy mik azok a kék foltok rajtam :/
anya meg csak annyit mondott apámnak hogy szégyelje el magát
hát ez nagyon durva én tuti nagyon meg sértödnék.
szerintem is mehetnél rendörségre.
nekem is van egy haverom akinek az apja ilyen nagy állat utálják is a tesóival.
de a tanárok meg mit tudnának csinálni?
meg a másik az hogy a tanárokkal nem merek beszélni mert a suliba az összes tanár olyan hogy szerintem ha elmondanám,egy nap múlva az egész iskola tudna róla
csak az a baj hogy nincs kivel beszélnem :S
mert volt olyan hogy apám megvert mert elfelejtettem kivinni a cipőmet a helyére,és utána napokig fájt az állkapcsom,és mondtam nővéremnek hogy elkisér e az orvoshoz erre azt mondta,csak akkor ha nem mondom meg az orvosnak hogy apám vert meg
szóval mostmár benne se tudok bízni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!