Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 5 éves dízel autót vettem...

5 éves dízel autót vettem valós 60E Km-rel. Miért ennyire hihetetlen ez?

Figyelt kérdés
Ha ilyet mond az ember fórumokon jellemzően lehurrogják, hogy "húúúúú az tuti tekert". Az enyémről konkrétan tudom, hogy nem az. Most akkor tekerjem előre, hogy hihető legyen benne a km?
2012. jan. 10. 13:29
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Nem megerősítést akarok, csak kíváncsi voltam, hogy tudok-e "jajj abban úgyse annyi van bla-bla" hozzászólásokat generálni. Ezek szerint tudok:)
2012. jan. 10. 15:24
 12/36 A kérdező kommentje:
Egyébként csak egy példát mondok, egy új Meganenál 550e Ft-al drágább a dízel. Ezt dízel 5 liter, benzines 7 literes fogyasztással számolva mai árak mellett valahol 70 ezer Km környékén hozza be az árát. Utána viszont 2-300 ezerrel többet ér az autó, és mivel itt még valószínűleg garanciális, így nem kell a "dízel fenntartási költségek"-et emlegetni.
2012. jan. 10. 15:30
 13/36 A kérdező kommentje:
Aztán lehet, hogy más típusoknál nagyobb a dízel felár, fócvágenéknél tudom, hogy horribilis, csak egy példát mondtam, amit most éppen néztem.
2012. jan. 10. 15:31
 14/36 anonim ***** válasza:

Aszondod, "autókereskedő családból" származol.

Én meséljek neked a vezetett szervizkönyvekről?

Vedd már észre, magadat győzködöd, hogy nem qrtak át.

2012. jan. 10. 15:35
 15/36 A kérdező kommentje:

Te meg vedd már észre, hogy tudom, hogy nem qrtak át, te meg hajtod a magadét, hogy "abba nem lehet annyi km mert dízel, és olyan nincs".

Csak ennyit mondok: te látod az autót vagy én? A gép mögül elég nehéz lenne bármit megállapítani.

2012. jan. 10. 15:40
 16/36 anonim ***** válasza:
Jól jártál! Nagy biznyisz! :) Hidd el!
2012. jan. 10. 17:49
 17/36 dizus ***** válasza:
Egyébként milyen típus és mekkora a motor benne?
2012. jan. 10. 18:02
 18/36 anonim ***** válasza:

Én ilyet nem írtam. Azt írtam, hogy nem hihetetlen, csak ritka.

Bár amiket később irtál (céges autó, ami 3 évt állt, és 3 ezrenként cserélték benne az olajat), elég meseszerűvé teszi a dolgot.

De mindezzel együtt sem érdekel, hogy 60 ezer van benne, vagy 200, én akkor is jól fogok aludni, ha esetleg csak 30 ezer van benne.

Én - ismerve a hazai állapotokat - akkor merném azt állítani, hogy TUDOM mennyi van benne, ha új kora óta ismerem a kocsi előéletét, tulajdonosát. Ha nem, akkor esetleg HISZEM, vagy REMÉLEM.

Attól meg, hogy te tízszer leírod valamiről, hogy tudod, az még nem lesz számomra hihetőbb, akár tetszik, akár nem. :)

2012. jan. 10. 18:08
 19/36 anonim ***** válasza:

"3 ezrenként cserélték benne az olajat" ez csak átlagolta, ha 3 év alatt szaladt bele a 60 000, az évi 2 olajcserével 10 000km-es csereperiódus. Az már reális.

"Csak sajnálni tudlak, ha benzinessel mész évi 30E km-t" <ne sajnálj, még bírom tankolni. :)

2012. jan. 10. 19:36
 20/36 A kérdező kommentje:
Azért cseréltek benne 3000-enként olajat, mert lejárt az 1 év. És gyárilag ez van megadva mint csereperiódus. És egy 200 autós cégnél ezt senki nem bírálja felül, hanem megy az autó a márkaszervizbe.
2012. jan. 10. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!