5 éves dízel autót vettem valós 60E Km-rel. Miért ennyire hihetetlen ez?
Aszondod, "autókereskedő családból" származol.
Én meséljek neked a vezetett szervizkönyvekről?
Vedd már észre, magadat győzködöd, hogy nem qrtak át.
Te meg vedd már észre, hogy tudom, hogy nem qrtak át, te meg hajtod a magadét, hogy "abba nem lehet annyi km mert dízel, és olyan nincs".
Csak ennyit mondok: te látod az autót vagy én? A gép mögül elég nehéz lenne bármit megállapítani.
Én ilyet nem írtam. Azt írtam, hogy nem hihetetlen, csak ritka.
Bár amiket később irtál (céges autó, ami 3 évt állt, és 3 ezrenként cserélték benne az olajat), elég meseszerűvé teszi a dolgot.
De mindezzel együtt sem érdekel, hogy 60 ezer van benne, vagy 200, én akkor is jól fogok aludni, ha esetleg csak 30 ezer van benne.
Én - ismerve a hazai állapotokat - akkor merném azt állítani, hogy TUDOM mennyi van benne, ha új kora óta ismerem a kocsi előéletét, tulajdonosát. Ha nem, akkor esetleg HISZEM, vagy REMÉLEM.
Attól meg, hogy te tízszer leírod valamiről, hogy tudod, az még nem lesz számomra hihetőbb, akár tetszik, akár nem. :)
"3 ezrenként cserélték benne az olajat" ez csak átlagolta, ha 3 év alatt szaladt bele a 60 000, az évi 2 olajcserével 10 000km-es csereperiódus. Az már reális.
"Csak sajnálni tudlak, ha benzinessel mész évi 30E km-t" <ne sajnálj, még bírom tankolni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!