A kis autót birtokló emberek miért szidják ennyire a nagy autósokat?
Nem értem hogy ez mire jó nekik.Én magam dolgoztam meg az autómért, a zebránál is ahol nincs lámpa mindig átengedem a gyalogosokat pedig elég sokan nem teszik.Nő létemre mindig is a nagy autók vonzottak már kiskorom óta , egy 2005-ös Audi A6-om van.Az utakon sem valami előzékenyek a kisebb autót vezető emberek na meg elég udvariatlanok.Parkolásnál fordult velő elem hogy a mellém beálló kisautós beszólt hogy "ennek a nagy dögnek két parkolócédula kellene" , de elengedtem a fülem mellett mivel nem szerettem volna ott vitába bonyolódni.És leszögezem hogy nem vagyok leszbikus csak azért mert férfias autóm van.
26/N
Én max a budapesti terepjárósokra nézek kicsit ferdén, azokkal már tényleg nem stimmelhet valaki. Valószínű én is közúti luxusjárgányt vennék, ha olyan sok pénzem lenne (de külön nem takarékoskodnék, hogy olyan legyen).
Üdv!
Leftlegged Player :)
"Arra azért kíváncsi lennék hogy hogy telik vkinek 26 évesen egy 3 milliós autóra."
Ha 18 évesen van egy szakmád, amivel el tudsz normálisan helyezkedni, és van lehetőséged a spórolásra(jelen esetben havi 31 000ret), akkor 26 éves korodra simán összespórolsz 3 millát. Így.
És ez sok? Ha dohányzol és elszívsz napi 1 dobit ( legyen csak szofi mert az 540 körül van ), akkor az havi 16 000. A fele már meg is van. ( most csak kiragadtam egy példát, de ezerféle dolgon lehet még spórolni).
"26 éves korodra simán összespórolsz 3 millát"
Évekig kuporgatni, csak azért, hogy Audival közlekedhess? Ez is csak errefelé divat.
Üdv!
Leftlegged Player :)
"Évekig kuporgatni, csak azért, hogy Audival közlekedhess? Ez is csak errefelé divat."
Csak egy példa volt. Az összegyűjtött pénzből vehetne 10db 10 éves Swiftet is átírással együtt, vagy befektetheti bárhova. Azon van a hangsúly, hogy össze lehet szedni annyi pénzt. Szerintem nagyobb szánalom lenézni az ilyeneket, mint az, hogy ő épp 8 évig gyűjtött álmai autójára ( még akkor is ha az BMW vagy Audi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!