Mi a véleményed a kétajtós autókról?
Figyelt kérdés
Lehetőségem van egy régebbit cserélni egy újabbra, a régi 4 ajtós, az új viszont csak kettő. Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye, főleg olyanokéra akik már próbálták a kétajtóst.2011. dec. 9. 19:32
1/12 atilis válasza:
Nekem jobban tetszenek. Sportosabb kinézetet adnak. Persze praktikusságban alul maradnak.
2/12 Napkiraly válasza:
Van 5 ajtósom is, 3 ajtósom is. Lényegesen jobb az 5 ajtós funkcionálisan
3/12 anonim válasza:
Ha általában egyedül vagy ketten utaztok tök mindegy.
Ha 4-5en használjátok az autót akkor elég kényelmetlen a 2 ajtós.
4/12 anonim válasza:
Nekem is mindkettő van.
A kétajtós kényelmesebb, mivel sokkal nagyobb az ajtó!!
5/12 anonim válasza:
Nekem kér ajtós az autóm(clk merci) négyen azért nem túl gyakran gyűlünk össze benne, 2-3 legtöbbször, szóval tökéletes a coupe, nem is kéne más, kényelmesebb, nagyobb az ajtó, nagyobb elől a hely, jobban megy, mivel könnyebb autó, emiatt könnyebb vele közlekedni is, nem kell a 4-5 ajtós döggel szenvednem és persze sportos, laza benyomást kelt a külseje. Persze hozzátenném, hogy 21 éves vagyok, nincs még tervben családalapítás, később majd biztos, hogy kicsi lesz ez az autó.
6/12 anonim válasza:
Akinek nincs még családja vagy nem hurcolja állandóan magával a haveri kört annak tökéletes egy 2ajtós. De a praktikum az 5ajtós mellett szól.
7/12 anonim válasza:
utolsó előtti te nagyon menő vagy, h bass.alak meg
8/12 anonim válasza:
Nekem is kétajtós sport Mercim van.
Azért semmiképpen sem vennék négyajtóst, hogy a hátul ülőknek kényelmesebb legyen, a ki-beszállás.
Aki meg irigyli, hát dögöljön meg!!
9/12 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy nem csak a hátul ülőnek kényelmetlen a kiszállás, hanem az elsőknek is. Mert ahányszor a hátsó ki kell szálljon annyiszor kénytelen az első ülésen ülő is...
2011. dec. 11. 22:52
10/12 anonim válasza:
Nem is értem, amit írtál....
Ez nem taxi, hogy ki-beszálljanak mögöttem az utasok.
Ha elviszek valakit, az pedig addig jön ameddig én.
Vagyis úgyis kiszállok a "végállomáson" majd én is.
Amúgy egy kétajtós sportkocsi, nem családszállításra való.
Vagyis csak egyetlen hely "kiadó" mellettem, az is kizárólag nőneműnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!