1. egy ötajtós Opel Astra H 1.3-1.4-es benzines/dízel (melyik a jobb?) motorral, 2007-2008-as évjárat.
2. Renault Clio 1.5-16-os motorral benzin/dízel hasonló évjárattal.
Leginkább városi használatra lenne , szval nem kell erős motor.Minél alacsonyabb fogyasztású legyen , megbízható és kényelmes.Mi a véleményetek , jók ezek az autók ?
opelt soha nem vennek, csak ha tenyleg a kenyszer nyomorit ra, a renault pedig francia, köztüdott h a franciak jok, varosba tuti, az biztos h nem latvanyos auto, de tengni-lengni megteszi
2011. jún. 16. 12:30
2/11 anonim válasza:
opel astra 1.4 dizel.2008nekünk ilyen van és fantasztikus autó :D
2011. jún. 16. 12:53
3/11 anonim válasza:
Első
köztudott, h a franciák jók???? LOL
talán még az olaszokról is ez a véleményed?
2011. jún. 16. 13:10
4/11 anonim válasza:
Érdekes meglátás... Segítek egy kicsit:
Jók a francia autók, és az olasz autók is jók. Egyvalami rossz. A gazdáik, akik csak hajtják, de karban nem tartják őket.
2011. jún. 16. 13:31
5/11 anonim válasza:
A franciák valóban jók!
Divatban és parfümökben!
Német és Japán autók a legjobbak!
Az Opel kitűnő választás nem szervizigényes, ha lehet inkább a dízelt válaszd takarékosabb főleg ha nagyrészt városban használod! Ha pedig még ajánlhatok neked egy másik típust akkor a Corsa dízel még kevesebbet fogyaszt mivel kicsit kisebb is! Igazából a G Astra 1.7 Dízeljét ajánlanám mert azt 5-6 liter fölé nem nagyon lehet vinni és nagyon olcsó az alkatrész is hozzá!
2011. jún. 16. 13:34
6/11 anonim válasza:
Ezek közül teljesen mindegy, hogy melyiket veszed, amelyik neked jobban bejön külsőre. Mivel teljesen egyforma kategória. Ám szerintem a Renault szebb. Viszont én 1.6 alatt nem vennék autót. De amúgy nézhetnél még Toyota Avensis-t. Nagyon-nagyon jó és gyönyörü autó. Sokkal szebb ennél a kettőnél.
2011. jún. 16. 13:44
7/11 anonim válasza:
Ha a városi használat azt jelenti, hogy rövid utakra használnád, akkor benzineset válassz. Az Opel és a Renault közül én az Opelt választanám. Kevesebb baj van vele...
2011. jún. 16. 15:38
8/11 A kérdező kommentje:
Igen kisebb utakra lenne,köszönöm a segítséget.Kinézetre mindkettő tetszik nekem , akkor már csak az árak döntik majd el a dolgot.Toyota nem lenne rossz csak arra nincs pénz , elég drágák.
2011. jún. 16. 16:16
9/11 anonim válasza:
A franciák nem jók az autóban.Parfűmben is csak azért,mert köztudottan nem szeretnek fürdeni mint ahogy a németek sem.(de ők legalább autót tudnak csinálni)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!