Mit gondoltok az alábbi autókról?
1. egy ötajtós Opel Astra H 1.3-1.4-es benzines/dízel (melyik a jobb?) motorral, 2007-2008-as évjárat.
2. Renault Clio 1.5-16-os motorral benzin/dízel hasonló évjárattal.
Leginkább városi használatra lenne , szval nem kell erős motor.Minél alacsonyabb fogyasztású legyen , megbízható és kényelmes.Mi a véleményetek , jók ezek az autók ?
az előttem írók szerintem jó válaszaokat adtak kiegészíteném egy kicsit:
ezt írtad:egy ötajtós Opel Astra H 1.3-1.4-es benzines/dízel (melyik a jobb?) motorral, 2007-2008-as évjárat
Az Opelek jók,
az astra H is jó csak egy kicsit kicsi
ezekre a kocsikra általánoságban igaz hogy gyengécske a motorjuk és ez nem csak az Opelra igaz kis autó kis motor
ha hosszú uakra jársz dízel és van pénzed karban tartani
benzines rövid távokra olcsóbb karbantartás a benzin és és a gázolaj ára kb most is 1-2 ft híján ugyanannyi tehát már annyira nem igaz a gázolajjal olcsóbban jövök ki megállapítás
Tehát ha a kettő közül kell választani Opel
az is igaz, hogy minden autónak a saját gazdája a legngyobb ellensége,
nem volt soha francia autóm és szerintem nem is lesz, kivéve ha valakitől ingyen nem kapok vagy nyerek egyet:)
ha viszont nagyon tetszik az Opel ajánlanék egyet a Vectra C GTS-t nézz szét a neten sok anyag van róluk ezek is megbízhatók és egy kicsit nagyobbak és szebbek mint az astra, és jobban tudsz bele pakolni, sokféle motor választékkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!