Mit gondoltok a Chevrolet autókról?
Figyelt kérdés
Amiket itthon árulmak mennyire megbízhatóak ?2011. jún. 5. 17:29
1/6 anonim válasza:
Ezek daewook csak más tetszetős nével mivel Gm alkatrészekből állnak ugyanolyan mint az opel
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor végül is nem rosszak ? Csak mert abban az árban amiben kocsit szeretnék venni sokat látok belőle pl. hasznaltauto.hu-n , csak nem tudom hogy mennyire jó ez a márka.
2011. jún. 5. 17:52
3/6 anonim válasza:
hosszú távra ne tervezz velük. Az aveo-t meg felejtsd el mert 1,5 *-os a törésztesztje ami borzasztó. a lacetti is gyenge mert a szemem előtt törte el a hűtőrácsot az eladó mert rossz helyen emelte a motorháztetőt és a kezébe maradt az a gyenge anyag. Én nem vennék ilyen autót.
5/6 anonim válasza:
Az utolsó tiszta hülye...Legálább is amit írt! Nah öm azt gondolom hogy a chevyk jók illetve az újak jók cruze captiva na szal 2008-tól kb!Amúgy igen ha viszont megelégszel vmi régebbivel akkor viszont egyértelműen Opel!Szerintem zseniális 1 márka!!
6/6 anonim válasza:
itthon Daewoo-kat árulnak. Egyébkéntha olcsó szart akarsz, megteszi, de ha autót akarsz venni akkor ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!