Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok a Peugeot...

Mit gondoltok a Peugeot 307,308,407-es autókról?

Figyelt kérdés
Mennyi gond van velük , megérné ilyen autót venni használtan ?
2011. jún. 3. 21:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Rossz helyen van ez a kérdés mert az oldal látógatói nagy száztaléka fúj a francia kocsirka mert divat.

Ém vennék ezek közűl de csak HDi motorral.

Amúgy nézelődj a www.nepitelet.hu oldalon mert ott a tulajdonosok írnak a kocsikról véleményt.

2011. jún. 3. 21:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Ok köszi!
2011. jún. 3. 21:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is fújok a francia kocsikra, de attól még tudok érdemben válaszolni. :)

307-est vezettem, 1.4-es motorral harmatgyenge, 1.6-os motort 306-osban vezettem, az már talán tűrhetően viszi. 1.6 HDI 307SW-t is vezettem, az elég kellemesen viselkedett, az az autó rendben van, tehát azzal a motorral a 307 jó választás lehet (megbízhatóságról nem tudok nyilatkozni, de ha kímélve volt, remélhetőleg nincs sok baja, meghibásodások kutatására én is ajánlom a népítéletet). 407-est 2.0 HDI-vel vezettem, kellemesen megy, de feleslegesen nagy néhol (műszerfal, meg persze az orra, nagyon sérülékeny járdára álláskor). A 308-asról nem tudok nyilatkozni, nem ültem még benne.

2011. jún. 3. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha neked tetszik vegyél nyugodtan . Valóban megjelennek a külömböző "táborok" rajongói ,és le fognak oltani . De ne törődj vele ! A Peugeot dieseljét több más autógyártó cég megvette ! Miért? :)) Valóban a 407 alcsony ,de kellemes autó..... 307-s kifort típus az 1,6-s motorja anno a német Adac-tól kifejezetten jó kritikát kapott ! Alapos átvizsgálás megvétel előtt!
2011. jún. 4. 08:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem is mondta mindenki hogy francia autót ne vegyek ... blablabla .. Megvettem a Peugeot-t és érdekes semmi gond nincs vele, amíg más nem győz a szerelőhöz járni .. és ő szolja le a franciákat, meg ő akar tanácsokat adni.

Minden autógyártónál vannak jól és rosszul sikerült darabok nem kell általánosítani. Ismerősömnek VW Jettája volt. Megvette nagy felbuzdulással hogy "huuu német igazi minőségi cucc" meg minden aztán fél év múlva el is adta mer nem győzött szervízbe mászkálni. Más meg lehet teljesen elégedett az ő Volkswagen-ével, mert semmi baja nincs. Ez ilyen. És tényleg nagyon nézd át mielőtt megveszed, mert nagyon sokmindent befolyásol az hogy az előző tulaj hogy bánt az autójával. Mert vehetsz Te egy BMW-t is ha azt az előző tulaj széthajtotta,legyilkolta, nem vigyázott rá.

Ennyit tudtam segíteni. Egyébként a totalcar.hu oldalt tényleg érdemes nézegetni, mert tulajok írnak a saját kocsijukról nem pedig egyéb szimpatizánsok akik még az életbe nem ültek ilyen autóban.

2011. jún. 4. 11:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Ja nézz körül ,de a totalcar szerintem nem a hozzá értés netovábbja ! :)

Léteznek szakemberek ,mondjuk akik ezen márka javításával foglalkoznak ,na igen Ők tudják mit kell nézni !!!!!! .............

2011. jún. 4. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!