Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autót vásárlás előtt állok....

Autót vásárlás előtt állok. Mi a véleményetek ezekről az autókról?

Figyelt kérdés

csak olyan írjon aki látta, hallodta, próbálta vagy jelenleg is ilyenje van neki barátjának szomszédjának vagy van a családba. Nem érdekel olyan véleménye aki csak a Need For Speed be vezetett autót.

Az autók:

-vw scirocco benzin/disel

-vw passat/passat cc disel

-bmw 535d

-bmw e46 cd

-lexus is 220d

-lexus gs 450h

-mercedes e320cdi

előre is köszönöm!

heti 500km-t vezetek minimum városba és autópályán egyaránt fontos a jó fogyasztás és a dinamika mindig késésbe vagyok így hát a paciknak is lesz helye :)

2011. nov. 22. 18:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

E320CDi-m volt. Imádtam! Gyönyörű volt, full extrás, kicsit többet evet mint a hasonló motorral szerelt tárai, de nem bántam. Sajnos összetörtem:(.

VW Passat. Ilyen is volt egyszer. Jó kocsi, átlag kocsi. Semmi különös. Megbízható német.

A többivel nincs személyes tapasztalatom, így azokról nem mondanék véleményt.

Még ajánlanám az Audi A6-ost. Ilyen van neked most. 3.0TDI Quattro. Nagyon megvagyok vele elégedve.

2011. nov. 22. 18:35
 2/16 anonim ***** válasza:
A válasz egyértelmű: Mercedes 320cdi
2011. nov. 23. 09:49
 3/16 A kérdező kommentje:
de miért?
2011. nov. 24. 16:34
 4/16 anonim válasza:
Lexus Is220d : tiszta camry, kellemes vezetni, érezhetően toyotás, ami nem baj. Szerviz háttere kezd megszűnni Mo.-n. Asszem már csak egy-két hivatalos maradt. Visszahívással pl. van rá esélyed, hogy Bécsig mész. (hiába teszed rá a legjobb gumit, nem egy hójáró, ha nem lenne stabilizátor folyton keresztbe állna) Én a mercit venném, bár azt még nem vezettem...
2011. nov. 28. 18:53
 5/16 A kérdező kommentje:
én viszont az 535d választom eddig úgy néz ki
2011. nov. 28. 19:06
 6/16 anonim ***** válasza:
Ha bmw-t veszel azzal csak a szerelőd jár jól. Azért írtam a mercit mivel megfordult már a kezem alatt egy két autó és toronymagasan a mercedes volt a legjobb közülük. (kényelmes, stabil, alacsony fogyasztású -cdi-, nem kell rákölteni vagyonokat, van presztízse stb...)
2011. nov. 29. 09:11
 7/16 A kérdező kommentje:
Ja a nagy szervize kétszer annyi mint a bmwnél, mivel még mindig vezérműszíj hajtja és nem lánc meghajtásos, drágább minden alkatrész hozzá, többet eszik, gyengébb a teljesítménye, és presztízse az van csak cigányok veszik Magyarországon igazad van :)
2011. nov. 29. 16:31
 8/16 A kérdező kommentje:
nem akarok vitatkozni de a bmw 3ezres dizele 235 paci míg a biturbós változat 286 ezzel szemben a mercinek 224 lóvacska dübörög (csak)
2011. nov. 29. 16:35
 9/16 anonim ***** válasza:

Minden merciben (még az A osztályban is) láncos vezérlés van. Nekem elhiheted.

Cigányok veszik? Összekevered a bmw-vel!!

2011. nov. 30. 09:15
 10/16 A kérdező kommentje:
csak a régi mercik vannak láncal hajtva barátom az összes új merci még az s klasse is szíjjas
2011. dec. 1. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!