Robogó vásárlás, milyet vegyünk szerintetek az alábbi célra és feltételek mellett?
Alapvetően munkába járás. Napi 45-50 km összesen. Mivel jár egy robogó fenntartása, valaki ilyen napi gyakorisággal ha használt robogó, milyet? tapasztalatok? szervízköltségek és gyakoriságuk?
Vételár 300ezer Ft-ig...
Milyen márkát, fajtát érheti meg így? Stabil, nem zabál sokat, megbizható..
Én 115ezerért vettem egy Piaggio NRG Mc3 DD 50 lc-t, gyárilag 90-95 volt a végsebessége (nem csal az órája!!!) vettem rá egy Leo Vinci ZX kiput és így 100-105-öt megy nagyon jó vétel volt, nagyon jó gyorsulása van kb 5500rpm-nél indul meg 7000rpm-nél ér rezo sávba ami a fordulatot 9000rpm-re löki fel, a végsebbességnél 10000-10500-at pörög.
Mindenkinek csak ajánlani tudom nagyon jó sport robogó feszes teleszkópjai vannak, nagyon jól lehet dönteni!
Fogyasztása 3-4l körül alakul de ennél kevesebbel is ellet vele járni minden attól függ mennyire húzod neki. Nincs vele sok baj elég megbízható motor csak típushiba hogy néha telente elromlik a vízpumpa a sokat van tárolva nincs járatva de ennek olcsó a javítása. De ha ekkora távra kell naponta akkor jobban jársz egy váltós géppel.
Oh ezt elfelejtettem írni, hogy ilyesmiket ne, hogy az az első, hogy ennyivel meg annyival lehet vele tépni (arra ott a versenypálya). Takarékos (alacsony fogyasztás és "rezsi", stabil, megbízható, tökmindegy, ha csak 60-at visz). 50 cc-vel hivatalosan amúgy nem csak 40-nel szabad menni? Vagy az régen volt?
Mindenesetre köszi neked is hozzászólást!
Gilera runner nagyon megbizható gép.
Meg a Yamah aerox is jó választás.
190 ezertől HUF-
Piaggio Zip 4T
4 ütemű 50-es robogó. A fogyasztásáról annyit tudok hogy 2-2,5l körül eszik.
(kérdezz meg egy autószerelőt a suzuki -król. Azt fogja mondani hogy ha csak ilyen autók lennének a szerelők éhen halnának)
Töréstesztje hagy maga után kivetni valót de az összes ilyen alakú autó így törik. (régen nem volt tesztje már van a sok ellenkezőt megnyugtatva. bár nem suzuki swift néven de ha túlnéztek a határon egy csomó autó nem olyan márkajelzéssel megy amivel itthon. pl subaru justy ként is árulják a suzuki swift -et :)) ne hajts gyorsan csak úgy ahogy biztonságos és nem lesz baj
14:27
Viselkedjél!
Másrészt meg ki a tök mondta, hogy télen is rendszeres használatban lenne? A 200-300 ezres suzukidra meg ráköltöd mindened... dugókkal nem sokra mész vele stb.
Autózni ott az autó, robogózni ott a robogó.
Többeiknek nagyon köszönöm az észrevételeket, véleményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!