Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » EBAY-on vásárlás? Szerintetek?

EBAY-on vásárlás? Szerintetek?

Figyelt kérdés

kb hány nap a kiszállitás?

és menyivel lesz drágább amit veszek?

megéri?

2011. júl. 22. 22:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Változó 2 héttől egy hónap.

Csak te tudod eldönteni megéri-e, ezt nem lehet egybefoglalni. Csomó eladónál ingyenes a szállítás és az ár töredékért veheted meg a terméket mint Magyarországon.

Ingyenes szállítónál kérd, hogy marked package legyen, így nem tűnhet el nyomtalanul.

2011. júl. 22. 22:57
 2/8 anonim ***** válasza:

Én rendszeresen vásárolok ebay-en,és szeretek is.

Szállítása változó.Általában 10-30 nap a szállítási idő.De legtöbbször meg is írják hogy hány nap..

Hogy mennyivel lesz drágább???Megéri-e?? Ezt csak te tudhatod..Én amit eddig vettem az nekem bőven megérte.Nem szoktam licitálni,egyből a végösszeget fogadom el...Így pontosan tudom,hogy nekem megéri.

2011. júl. 22. 23:08
 3/8 anonim ***** válasza:

az ebay nem webáruház, hanem aukciós oldal VILÁGSZERTE

magánemberek és cégek is árulnak az oldalon keresztül - éppen ezért minden üzlet más és más, kiszállítás is és az ára is

az árak ki vannak írva fix/licites - neked kell eldöntened, megéri-e neked annyit adni érte

2011. júl. 22. 23:12
 4/8 A kérdező kommentje:

[link]

ilyen szemcsit akarok rendelni,2őt.

hol nézhetem meg hogy szállitanak-e magyarországra?

2011. júl. 22. 23:20
 5/8 anonim ***** válasza:

bazi nagy betűkkel ott van az oldal közepén ...

paypal számlád van?

2011. júl. 22. 23:23
 6/8 A kérdező kommentje:

épp most akartam kiirni..hogy az mi:D

nemnincsen.. hogykel csinálni? pl. ha most megakarom rendelni a szemcsiket. de még nincs paypal bigyom:D

2011. júl. 22. 23:30
 7/8 anonim ***** válasza:

már bocs, de ilyen műanyag béna játékszemüveget akarsz rendelni kínából 1200 Ft-ért? ne legyél már bolond. ezt itthon is megkapod bárhol pár száz Ft-ért.

ebay-ról azt érdemes rendelni amit itthon vagy nem kapsz meg, vagy sokkal drágábban.

pl most rendeltem két laptop hűtőt, gagyi kis cucc, de jó lesz egy kis ideig. 1$ volt darabja. itthon pontosan ugyanaz 1.000 Ft (kb 10$)

2011. júl. 22. 23:43
 8/8 anonim ***** válasza:

"épp most akartam kiirni..hogy az mi:D

nemnincsen.. hogykel csinálni? pl. ha most megakarom rendelni a szemcsiket. de még nincs paypal bigyom:D"

1google: paypal

2amíg nincs paypalod, hogy a fenébe akarod kifizetni az árut?

3kellene tudni legalább alapszinten angolul és magyarul sem ártana

2011. júl. 23. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!