EBAY-on vásárlás? Szerintetek?
kb hány nap a kiszállitás?
és menyivel lesz drágább amit veszek?
megéri?
Változó 2 héttől egy hónap.
Csak te tudod eldönteni megéri-e, ezt nem lehet egybefoglalni. Csomó eladónál ingyenes a szállítás és az ár töredékért veheted meg a terméket mint Magyarországon.
Ingyenes szállítónál kérd, hogy marked package legyen, így nem tűnhet el nyomtalanul.
Én rendszeresen vásárolok ebay-en,és szeretek is.
Szállítása változó.Általában 10-30 nap a szállítási idő.De legtöbbször meg is írják hogy hány nap..
Hogy mennyivel lesz drágább???Megéri-e?? Ezt csak te tudhatod..Én amit eddig vettem az nekem bőven megérte.Nem szoktam licitálni,egyből a végösszeget fogadom el...Így pontosan tudom,hogy nekem megéri.
az ebay nem webáruház, hanem aukciós oldal VILÁGSZERTE
magánemberek és cégek is árulnak az oldalon keresztül - éppen ezért minden üzlet más és más, kiszállítás is és az ára is
az árak ki vannak írva fix/licites - neked kell eldöntened, megéri-e neked annyit adni érte
bazi nagy betűkkel ott van az oldal közepén ...
paypal számlád van?
épp most akartam kiirni..hogy az mi:D
nemnincsen.. hogykel csinálni? pl. ha most megakarom rendelni a szemcsiket. de még nincs paypal bigyom:D
már bocs, de ilyen műanyag béna játékszemüveget akarsz rendelni kínából 1200 Ft-ért? ne legyél már bolond. ezt itthon is megkapod bárhol pár száz Ft-ért.
ebay-ról azt érdemes rendelni amit itthon vagy nem kapsz meg, vagy sokkal drágábban.
pl most rendeltem két laptop hűtőt, gagyi kis cucc, de jó lesz egy kis ideig. 1$ volt darabja. itthon pontosan ugyanaz 1.000 Ft (kb 10$)
"épp most akartam kiirni..hogy az mi:D
nemnincsen.. hogykel csinálni? pl. ha most megakarom rendelni a szemcsiket. de még nincs paypal bigyom:D"
1google: paypal
2amíg nincs paypalod, hogy a fenébe akarod kifizetni az árut?
3kellene tudni legalább alapszinten angolul és magyarul sem ártana
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!