Vaterás vásárlás/eladás esetén hogy is van ez?
Megvett tőlem xy egy terméket vaterán. 4 napig nem jelentkezett, hogy milyen színt kér, stb. én írtam neki, hogy helló... Értékelésnél megemlítettem, hogy a kapcsolatfelvétel nem volt az erőssége, erre ő azt írja, hogy az eladónak kell jelentkezni...
Ha én vásárolok valamit, akkor én jelentkezem az eladónál. Szerintem ez így korrekt.
Szerintetek?
1 4 nap után nem pofázunk szar kapcsolatfelvételről, pláne, hogy 14 nap van az ügy lebonyolítására
2 mennyiből tart írni neked egy automata levelet, amit elküld az adataiddal vevőnek a vatera?
3 ember, te vagy az eladó, a te érdeked, hogy megvegye és jó emlékkel őrizze meg a vásárlás emlékét a vevő (reklám) - pláne ezek szerint nem hobbieladó vagy, ha színek közül lehet választani - a szarrágás nem vonzza a vevőket
Nem tudom honnan szeded a 14 napot, de a szabályzatban is az van, hogy 3 nap..
"Az eladónak és a (legmagasabb licitet adó) vevőnek a vételi ajánlat megtételét követően (aukció esetén a licitálási periódus lejártának napjától számítva) 3 (három) munkanapon belül kell felvenni a kapcsolatot egymással. Amennyiben ez a kapcsolatfelvétel nem megvalósítható a határidőn belül, úgy a Felhasználó, mint eladó jogosult a terméket újra értékesíteni."
Mondtam, h kezdő vagyok. Olyan dolgot tettem fel amiből kb 350 darabom volt rengeteg színben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!