MITSUBISHI LANCER 1.3 GLX Proton 413 kocsi megbízható vásárlás lenne?
Ez nem egy Mitsubishi, ez egy Proton. A Proton egy malajziai cég mely néhány éve már Európába is gyárt autókat. Kezdetben a Citroen és a Mitsubishi gyártástechnológiáit vette át (ez pl. lényegében egy fapadosnál is fapadosabb Lancer), de ma már gyártanak saját autókat is. Anno Mo.-n is nagy hévvel képviseltették magukat...egy pár évig: [link]
Én kicsit ótszkodnék tőle, de ha nem zavar a gagyi belső/külső és csak egy autót akarsz akkor nyugodtan vedd meg, végülis ez is csak egy Micsu.
A Proton egy angol autógyártó cég. Még ma is él. Ez kb annyira Mitsubishi, mint amennyire a Rover Honda (vannak szinte tök azonos, csak dizájnban más modellek). Szerintem 2001-es évjárathoz feltűnően olcsó. Én is autót keresek éppen, néztem mostanában nagyon sokat, és mindegyiknek megvolt, hogy miért olcsóbb, mint a hasonló típusú/felszereltségű/évjáratú társai...
Köszönöm az eddig küldött válaszokat. A küldött proton link alapján megszűnt a magyar forgalmazás, akkor nagyon nehéz lenne később alkatrészeket szerezni hozzá, vagy a sima mitsubishi lancer alkatrészek is jók hozzá?Tudom hogy a cikkbe azt írják, hogy szállítanak alkatrészeket Mo-ba, de ez egy kilenc éves cikk. A Mitsubishi híresen megbízható arról, hogy nagyon hosszú élettartamú, és jó minőségű, attól, hogy ez Proton, ez is olyan megbízható?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!