Vannak olyan autók amik 5. sebességben eldöcögnek ötvennel?
Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 23:32
11/22 anonim válasza:
Hát szerintem nem lehet 50-nél 5. sebességbe menni. Kevés olyan autó van ami 200-nál kevesebbel megy.Az 5. sebességre 120-nál váltunk. Csak németországban lehet 120-nál többel menni, de úgy hogy nem kapnak el.
12/22 anonim válasza:
Bírja, de tök felesleges. Nekem kevesebbet fogyaszt negyedikben.
13/22 anonim válasza:
Én amikor tanultam, akkor 30cal mentem 3masba, 40nel 4esbe, és 50nel is. Fogyasztás ugyanannyi 50nél akármilyen sebességben vagyunk. Amikor kiértünk városból 90lett a limit, akkor fel 5.be. Most meg sose megyek 50nel, vagy döcögök a forgalommal 30-40nel, vagy 70-80nal megy mindenki, velük énis. Ja és tudni kell hogy hol szoktak trafizni meg figyelni kell, ennyi az egész..
14/22 anonim válasza:
Minden a váltóáttételen múlik, sztem újabb benzinesekben lehet sőt nem lehet hanem MUSZÁLY 5.ben menni mert mindig a legnagyobb fokozatban kell menni amig nem rángat az autó, aki 4esben megy na RPM-el ha tudna 5tösben is az AGYBETEG.(pl. az egyik kommentezó még az elejépn, de nem csodálom hiszen nő(biztos szőke is) )
15/22 anonim válasza:
figyelj! én amikor autót vezetek akkor én 2.ben meek 50nel mert én elég sportosan vezetek 5.be csak 100 felett kapcsolok de az autóü váltója is függ ettől
16/22 anonim válasza:
és miylen autód van és hány litert fogyaszt 100on?
17/22 anonim válasza:
Szia! Én is 3-ikba megyek a városba 50-nél mert nekem ugy fogyaszt jol.(BMW)
18/22 anonim válasza:
ladával 1,3 motor stb.
3. ba mentem 170....:d
le vagygy maradva
19/22 anonim válasza:
Nem érdemes 5-be 50-el menni.Óriási tévhit,hogy kíméled a motort és csökkented a fogyasztást!Az én autómba van motortester (pillanatnyi fogyasztásmérő) (BMW M3 E46 3.2-es benzin)Míg 4-be 50-nél 6 litert eszik addig 5-be 10-et+ hörög szenved villámlik csattog.Tehát én mindenkinek a 4-et ajánlom.Ahogy kiérek a 90-es határhoz vissza 3-as majd 4 és 80-90-nél rakom 5-be 6-ba meg 130 (Ha nem hajtok)
20/22 anonim válasza:
Ne teszteld a motort Eszer,vegyél inkább motortestert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!