Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért szidják a francia autókat?

Miért szidják a francia autókat?

Figyelt kérdés

6 éve van nálam egy Peugeot 406,napi szinten használom és eddig csak kopó alkatrészeket kellet benne cserélnem. Előtte egy 405-ös volt nekem amiben 140 000km alatt egy fűtőmotort kellet cserélni. Az ismerősöm 3 éves alighaznált VW Polojára már ráköltött 200 000 forintot és most se megy,a szomszéd a Golfjában meg 3000km után megbolondult az elektronika.

Akkor mi baj van francia autókkal.

2011. aug. 29. 16:28
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem értenek az autókhoz,vagy nem volt még francia autójuk.Nekem volt és nagyon szerettem!Általában az szídja akinek Fócwágenje van pedig azokkal is sok gond van...
2011. szept. 5. 20:40
 22/30 anonim ***** válasza:
29%

Ronda az összes, képtelenek egy normális autót tervezni.

Citroen DS3, Peugeot 406 Coupe amik tetszenek. Biztos van még egy kettő, de ezeket emelném ki, de ebben a kettőben nagyjából kimerül. Ez nem egyenlő azzal, hogy szar, mert ami ronda, az még nem biztos, hogy szar, de én nem veszek olyan autót, ami nem tetszik, és ez elmondható nálam a francia autógyártás 99%-ra. Tudom ez egyéni ízlés kérdése. :)

2011. szept. 6. 01:42
 23/30 anonim ***** válasza:

Formaterve nekem sem jönnek be annyira a mostaniak. Esetleg a Peugeot 508, meg a Citroën C5.

A DS3, C4, C5, 508, Mégane, Laguna simán vállalhatóak. Nem rosszabbak mint az iparági átlag.

2011. szept. 6. 09:06
 24/30 anonim ***** válasza:
Peugeot 406 Coupe is azért lett olyan szép, mert nem a franciák tervezték. :D Pininfarina for the win! ;)
2011. szept. 6. 12:51
 25/30 anonim ***** válasza:
406-ból szerintem a sedan is jól nézett ki, bár a maga korában nem annyira tetszett.
2011. szept. 6. 15:13
 26/30 anonim ***** válasza:

2008-as Berlingonk van. Hátsó futómű megadta magát, beszereléssel együtt 80 volt. Ezenkívül semmi. Nem csörög, nem zörög, tágas, kényelmes.

De a szomszéd nulla kilométeres VW Caddy elektronikája első nap megadta magát.

2014. aug. 21. 16:29
 27/30 anonim ***** válasza:
Valószínűleg ez az elutasító népmorál a francia autók iránt onnan indult ki, hogy régebben ők több elektronikát (melyek kezdetlegesek voltak, nagyobb esély volt a gubancokra) szereltek az autóikba a többi gyártóhoz képest és így nem csak motorikusan tudott meghibásodni az adott jármű, hanem elektronikailag is. Na és ezt egy túlnyomórészt csak motorikusan hozzáértő szerelő nem tudott diagnosztizálni, javítani. És persze aki ért hozzá, annak meg kell fizetned a tudásáért. Így drágább volt a javításuk, az egyszeri ember pedig esetleg leimádkozta a jóistent is miután meglátta a szervizdíjat és a pótalkatrész költségét.
2016. okt. 23. 20:31
 28/30 anonim válasza:
0%

Francia fos.

.. Német sokkal jobb..nem kéne emlegetni német autót egy rossz franciával

2017. jún. 23. 21:00
 29/30 anonim válasza:
0%
Egymás mellett készül a francia , és a Német autókba az elektronika . A francia egy túlbonyolított rakás gané a Némethez képest . Direkt szart gyártatnak és tudják . A franciát még legyártani is sokkal rosszabb .... sokkal nehezebb belőle jót csinálni , nagy része már akkor gané mikor bekerül az autóba . Nem is értem hogy hogy működnek , de az mindenképp kérdéses hogy meddig lesznek jók .
2018. ápr. 29. 10:44
 30/30 anonim ***** válasza:
Csak úgy elmondom, hogy az egyik rokonoméknak van egy 13, lassan már 14 éves VW Polo-juk. Szinte mindenre volt használva, volt, hogy a földre azzal ment ki, és jól megpakolta cefrével, amit aztán másnap a majdnem 20 km-re lévő Nagybani piacra vitt be. De volt olyan, hogy nem cefre, hanem gyümölcs volt benne szállítva. Egyszóval: mezőgazdaságba igen be volt vonva. Meg még ehhez hasonlók. És azt hiszem, hogy eddig csak ékszíjat kellett benne cserélni.
2019. dec. 20. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!