Miért szidják a francia autókat?
6 éve van nálam egy Peugeot 406,napi szinten használom és eddig csak kopó alkatrészeket kellet benne cserélnem. Előtte egy 405-ös volt nekem amiben 140 000km alatt egy fűtőmotort kellet cserélni. Az ismerősöm 3 éves alighaznált VW Polojára már ráköltött 200 000 forintot és most se megy,a szomszéd a Golfjában meg 3000km után megbolondult az elektronika.
Akkor mi baj van francia autókkal.
Én se értem miért a 90-es évek első felében volt egy CITROENEM, nagyon jó kocsi volt, sajnáltam, hogy meg kellett válnom tőle.
Most egy RENAULT van és meg vagyok vele elégedve.
Ha minden igaz a következő is RENAULT lesz,
ugyanaz a típus mint ami most van csak egy újabb széria.
2002 óta céges Peugeot-kat hajtok..
2002- pug307..az egy "kalap szar" volt.. alapjaiban véve egy jó autó volt, csak az elektronikája volt "gyenge".. Izzóit rendszeresen kiégette, nagy melegben a fedélzeti számítógép betűi összefolytak, ülésfűtés kigyulladt, csomagtartóajtó menet közben felnyílt, ilyesmi aranyosságok..
250ezer kilóméternél csere, 2.0HDi motorral semmi gond nem volt soha..
2007- pug 307break.. Ez már a modellfrissítés utáni volt, ennek az elektronikája is helyre volt pofozva..Evvel az égvilágon semmi gond nem volt, kb 200ezer kilóméternél elkezdtek zörögni a műanyagok, ennyi..
1.6HDi motorja mind a 300ezer kilómétert probléma nélkül bírta..
2011.júni- pug 308break.. eddig semmi probléma..
Szóval tíz éve még valamilyen szinten jogosan mondhatták a pözsótulajok, hogy a francia autók szarok, de az újjakra ez már nem jellemző..
Nekem egy 26 éves 1.4-es Citroen BX-em volt,a 200-as órából 170-et húzott!Majdnem belepusztult a család,mikor megváltunk tőle:(A korától eltekintve kifogástalan állapotban volt!!!!!
Most egy 105-ös Skodám van,de már azon gondolkodom,felgyújtom:(
„A franciák köcsögök elvannak szállva maguktól az eu központban vagy hol ott se voltak képesek angolt tanulni”
Vagy hol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!