Citroen autót, szeretnék venni, de nagyon sokan azt
mondják, hogy nem jó, meg itt is szidják a francia
autókat egy másik kérdésben, mit tegyek, mert nekem
nagyon tetszenek?!
Legjobb lesz ha ízlést változtatsz.
2010. jan. 1. 18:18
Vigyázz mert lefognak oltani! Figyeld csak meg mindenki mocskolni fog.A java az lessz amikor megjelennek a BMW-sek na meg a Merci...Ne vedd őket figyelembe,ha neked ilyen típus kell akkor tarts ki mellette.Én egyébként franciákat javítok.Én is ilyen típust gyűrök.Milyet szeretnél az se mindegy?
2010. jan. 1. 18:19
én a helyedben a következőt tenném. Azt tudod, mennyi pénzed van összesen kocsira. Nah veszel egy akármilyen Citroen-t, lehetőleg nem egy leharcolt ócskavast, amit elviszel egy megbízható szerelőhöz, hogy tüzetesen nézze át és ha valami hibásat talál hívjon fel és megbeszélitek mi legyen. Ha rendberakod rendesen évekig fog szolgálni jól. A citroen az egy jó kocsi, csak az a baj, hogy sok sok gazdája igénytelen rá, aztán pedig csodálkozik, hogyha nem megbízható.
Amúgy meg ha már citroen, akkor vegyél egy régi DS-t, az a legszebb.:)
Sok sikert a vásárláshoz!
2010. jan. 1. 18:23
Lelked rajta,de mielött megveszed nagyon alapossan nézesd át és kérdezz meg mindent!!!Bár én a helyedben egy Honda civic-et vennék,de ez az én szubjektiv véleményem...
2010. jan. 1. 18:30
Hát én BMW-t, Mercit, vagy Audit vennék :DDD
minden citroenes ismerősöm szidja a kocsiját :S
Ha autó akkor német vagy esetleg japán :D
2010. jan. 1. 18:37
Ha citroen tetszik vegyél citroent!mindig lesznek olyanok akik a saját ízlésüket akarják a másikra rátukmálni,annyira megbízható egy autó amennyire vigyáznak rá és szervizelik ha baja van.citroenen tanultam én is vezetni,és semmi baja nem volt és azóta is rendszeresen látom közlekedni pedig a tanulóautók igencsak extrém használatban vannak :)és első autónak suzuki swiftet vettem ráadásul nem az újabb fajtát hanem 99 est.én megvagyok vele elégedve elvisz hazahoz minimális fogyasztás filléres alkatrészek nagyon megbízható,és marha jó fűtése van.A lényeg ne sajnáld azt a 10-15 ezer forintot amiért átnézik a szervízben,mielőtt megveszed és persze ne az eladó szervízében hanem ismerősnél vagy függetlennél.
2010. jan. 1. 18:38
Nem tudom miért, mert nem nagyon értek hozzá, de a Citroeneknek és Renaultoknak nagyon gyorsan esik az értéke a többi autóhoz (pl VW, Ford) képest.
2010. jan. 1. 18:50
Tényleg..,most gyorsan felmentem a hasznaltauto.hu-ra,és egy 2006 citroen már 1millió4-ért is elvihető..,ez azért nem semmi:/
2010. jan. 1. 18:55
Édesapámnak egy 2001es c5öse van, asszem már majdnem 400.000km van benne. Viszi rendesen kötelezőre amikor kell és ennnyi. Teljesen megvan vele elégedve. Pedig nekünk is mondták hogy így meg úgy szar aztán itt van...De persze aztán lehet hogy nekünk csak pont mákunk van.
2010. jan. 1. 19:38
Francia kocsit olyat kell venni, amiben minél kevesebb a kényelmi elektronika.
Az én francia kocsimban német a hűtő, az adagoló, a váltó. Az olajhűtő pl amerikai. Ezek gyárilag beépített alkatrészek. Mint egy német, amerikai autóban. A többit döntse el ki-ki maga.
2010. jan. 1. 19:44
Kapcsolódó kérdések: