Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Citroen autót, szeretnék...

Citroen autót, szeretnék venni, de nagyon sokan azt mondják, hogy nem jó, meg itt is szidják a francia autókat egy másik kérdésben, mit tegyek, mert nekem nagyon tetszenek?!

Figyelt kérdés
ráadásul nem is régit hanem 2005öst vagy 6osat.irják már meg lécci azok is a véleményüket akiknek ilyen márkájú autójuk van.
2010. jan. 1. 18:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vegyél nyugodtan. Lehet hogy soha semmi bajod nem lesz vele. De ha nem franciát veszel, azzal meg lehet, hogy lesz. Minden típusnál előfordulnak hibák, csak a francia autóknál némileg nagyobb arányban...
2010. jan. 1. 19:56
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekünk Citroën C3-masunk van ( [link] ), de mi meg vagyunk vele elégedve. Ha ilyet szertél, akkor ilyet veszel. Szerintem nem (csak) azon múlik, hogy milyen autó, hanem hogy hogyan "ápolják".
2010. jan. 1. 20:15
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Azért van autóm, hogy eljussak vele innen oda s onnan amoda, nem azért, hogy ápoljam! Ez milyen baromság? Az emberek általában nem unaloműzésből vesznek autót! Bár lehet hogy a Citroen erre való; menni vele nem igen lehet de ápolásra jó!
2010. jan. 3. 08:22
 14/20 anonim ***** válasza:
78%
Maradj már a hülyeségeddel,az előírt szerviz vagy ha meghibásodik elviszem szerelőhöz mióta úri hobby?ez természetes,mint ahogy az is ha piszkos nagyon lemosom és a belsejét is kitakarítom ha szükséges.persze lehet az általad lévő módszerrel szivárog az olaj?kit érdekel!kihagy a gyújtás,puffog a kipufogó,lóg a futómű?kit érdekel!?aztán lerobban és lehet szidni ez az autómárka milyen szar mindig lerobban,ne vegyél olyat,nekem is sz@r!
2010. jan. 3. 13:08
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

"Azért van autóm, hogy eljussak vele innen oda s onnan amoda, nem azért, hogy ápoljam! Ez milyen baromság? "

Minden gépet karban kell tartani rendszeres időközönként. Ez nem kedvtelésről szól, hogy neked van-e kedved ápolni vagy nincs. Ha nem ápolod akkor fizetsz a szerelőnek, majd ő ápolja utólag, javítva az alkatrészeket, 10x-es költséggel.

2010. jan. 3. 19:10
 16/20 anonim ***** válasza:
95%

A FRANCIA AUTÓK A LEGJOBBAK A VILÁGON KÖZTÜK A CITROEN A KIRÁLY ÉS MOST EGY KIS TÖRTÉNELEM:

- A CITROEN VOLT A VILÁGON AZ ELSŐ ÖNHORDÓ KAROSSZÉRIÁS SOROZAT GYÁRTÁSÚ AUTÓ A VILÁGON.

-A CITROEN VOLT A VILÁGON AZ ELSŐ TÁRCSAFÉKKEL SZERELT SOROZAT GYÁRTÁSU AUTÓ A VILÁGON

-A CITROEN VOLT A VILÁGON AZ ELSŐ HIDROPEUMATIKUS FELFÜGGESZTÉSŰ SOROZAT GYÁRTÁSU AUTÓ A VILÁGON.

-A CITROEN CX VOLT A VILÁGON AZ ELSŐ LEG GYORSABB DIESEL SOROZAT GYÁRTÁSU AUTÓ A VILÁGON

NEKÜNK VOLT EGY CX SEMMI BAJA NEM VOLT A KÖTELEZŐ JAVITÁSOKON KIVÜL VOLT EGY ASTRA G VADI ÚJ 2 HÓNAPIG MERT EGY NAGY RAKAT SZ*R VOLT ROSSZ MINŐSÉGÜ BELSŐ MÜANYAGOK ÉS MOTOR AZTÁN ÖSSZE GYÜJTÖTTÜNK EGY CITROEN C5 I 2.0 HDI-RE A 109 LOVAS A 2.0 TDI ILL BENZINES PASSATOT ÚGY OTT HAGGYA MINT A HUZAT ÉS K*RVA KÉNYELMES ÉS NAGY MEGBÍZHATÓ AUTÓ

2010. jan. 21. 18:28
 17/20 anonim ***** válasza:
37%
Mi van Citri, leragadt a Shift? Vagy csak feltűnési viszketegségben szenvedsz?
2010. jan. 22. 09:59
 18/20 anonim ***** válasza:
90%
Utolsónak! Te mindende beleuga?! Ez is egy vélemény volt,ha utána nézel igazat mondott! Ja és szerintem úgy ír ahogy akar.Mi a f@szt kötekedsz?!
2010. jan. 22. 16:10
 19/20 anonim ***** válasza:
51%
Utolsónak! Hallottál már arról, hogy "internetetikett"?
2010. jan. 22. 16:53
 20/20 anonim ***** válasza:
A kukacoskodásokból van elegem,tudod ami nem érdekel ahhoz nem szólok hozzá.A kérdésre válaszolok,csak a beugára rágok be! Ilyen vagyok :)
2010. jan. 22. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!