Citroen autót, szeretnék venni, de nagyon sokan azt
mondják, hogy nem jó, meg itt is szidják a francia
autókat egy másik kérdésben, mit tegyek, mert nekem
nagyon tetszenek?!
Szerintem vegyél nyugodtan. Lehet hogy soha semmi bajod nem lesz vele. De ha nem franciát veszel, azzal meg lehet, hogy lesz. Minden típusnál előfordulnak hibák, csak a francia autóknál némileg nagyobb arányban...
2010. jan. 1. 19:56
Nekünk Citroën C3-masunk van (
[link] ), de mi meg vagyunk vele elégedve. Ha ilyet szertél, akkor ilyet veszel. Szerintem nem (csak) azon múlik, hogy milyen autó, hanem hogy hogyan "ápolják".
2010. jan. 1. 20:15
Azért van autóm, hogy eljussak vele innen oda s onnan amoda, nem azért, hogy ápoljam! Ez milyen baromság? Az emberek általában nem unaloműzésből vesznek autót! Bár lehet hogy a Citroen erre való; menni vele nem igen lehet de ápolásra jó!
2010. jan. 3. 08:22
Maradj már a hülyeségeddel,az előírt szerviz vagy ha meghibásodik elviszem szerelőhöz mióta úri hobby?ez természetes,mint ahogy az is ha piszkos nagyon lemosom és a belsejét is kitakarítom ha szükséges.persze lehet az általad lévő módszerrel szivárog az olaj?kit érdekel!kihagy a gyújtás,puffog a kipufogó,lóg a futómű?kit érdekel!?aztán lerobban és lehet szidni ez az autómárka milyen szar mindig lerobban,ne vegyél olyat,nekem is sz@r!
2010. jan. 3. 13:08
"Azért van autóm, hogy eljussak vele innen oda s onnan amoda, nem azért, hogy ápoljam! Ez milyen baromság? "
Minden gépet karban kell tartani rendszeres időközönként. Ez nem kedvtelésről szól, hogy neked van-e kedved ápolni vagy nincs. Ha nem ápolod akkor fizetsz a szerelőnek, majd ő ápolja utólag, javítva az alkatrészeket, 10x-es költséggel.
2010. jan. 3. 19:10
A FRANCIA AUTÓK A LEGJOBBAK A VILÁGON KÖZTÜK A CITROEN A KIRÁLY ÉS MOST EGY KIS TÖRTÉNELEM:
- A CITROEN VOLT A VILÁGON AZ ELSŐ ÖNHORDÓ KAROSSZÉRIÁS SOROZAT GYÁRTÁSÚ AUTÓ A VILÁGON.
-A CITROEN VOLT A VILÁGON AZ ELSŐ TÁRCSAFÉKKEL SZERELT SOROZAT GYÁRTÁSU AUTÓ A VILÁGON
-A CITROEN VOLT A VILÁGON AZ ELSŐ HIDROPEUMATIKUS FELFÜGGESZTÉSŰ SOROZAT GYÁRTÁSU AUTÓ A VILÁGON.
-A CITROEN CX VOLT A VILÁGON AZ ELSŐ LEG GYORSABB DIESEL SOROZAT GYÁRTÁSU AUTÓ A VILÁGON
NEKÜNK VOLT EGY CX SEMMI BAJA NEM VOLT A KÖTELEZŐ JAVITÁSOKON KIVÜL VOLT EGY ASTRA G VADI ÚJ 2 HÓNAPIG MERT EGY NAGY RAKAT SZ*R VOLT ROSSZ MINŐSÉGÜ BELSŐ MÜANYAGOK ÉS MOTOR AZTÁN ÖSSZE GYÜJTÖTTÜNK EGY CITROEN C5 I 2.0 HDI-RE A 109 LOVAS A 2.0 TDI ILL BENZINES PASSATOT ÚGY OTT HAGGYA MINT A HUZAT ÉS K*RVA KÉNYELMES ÉS NAGY MEGBÍZHATÓ AUTÓ
2010. jan. 21. 18:28
Mi van Citri, leragadt a Shift? Vagy csak feltűnési viszketegségben szenvedsz?
2010. jan. 22. 09:59
Utolsónak! Te mindende beleuga?! Ez is egy vélemény volt,ha utána nézel igazat mondott! Ja és szerintem úgy ír ahogy akar.Mi a f@szt kötekedsz?!
2010. jan. 22. 16:10
Utolsónak! Hallottál már arról, hogy "internetetikett"?
2010. jan. 22. 16:53
A kukacoskodásokból van elegem,tudod ami nem érdekel ahhoz nem szólok hozzá.A kérdésre válaszolok,csak a beugára rágok be! Ilyen vagyok :)
2010. jan. 22. 17:42
Kapcsolódó kérdések: