Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Suzuki Swift tulajok miért...

A Suzuki Swift tulajok miért mondják, hogy nem telik jobbra?

Figyelt kérdés

Nem bántom a Suzukisokat és nem is nézem le őket.Azért gyártanak annyi fajta autót,hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt.Van aki szereti és van aki az alacsony ára miatt veszi meg.

Na már most aki az olcsósága miatt veszi,az mindig azt mondja,hogy nem telik jobbra.Azért ebben az árban lehet kapni sokkal jobb autókat is.Szóval nem értem ezt a kifogást.

Fikázást nem kérek,már említettem,hogy nincs bajom ezzel a márkával.A kérdésre válaszoljatok.

Köszönöm!

2011. aug. 8. 18:14
 1/10 tetro ***** válasza:
az új swift egy nagyon megbízható tartós autó. ebben a kategóriában a többségnek ez elég.
2011. aug. 8. 18:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Ja igen!Szeretném tisztázni,hogy a régi típusokról szól a kérdés.93-98
2011. aug. 8. 18:18
 3/10 anonim ***** válasza:
megbízhatóságban suzuki árában mondjál jobbat.
2011. aug. 8. 18:26
 4/10 anonim ***** válasza:

„Ja igen!Szeretném tisztázni,hogy a régi típusokról szól a kérdés.93-98”

Akkoriban nem igen volt olcsóbb.

2011. aug. 8. 18:48
 5/10 anonim ***** válasza:

A régi Swiftek valóban nagyon olcsók voltak, tulajdonképpen kategóriában a legolcsóbbak. És az alkatrészellátása is filléres volt meg ha az állandóan rohadó papírkasztnit nem nézzük akkor egy elég megbízható kisautó volt.

Aki újat vesz az meg simán bolond, mert már a kategóriájában is drága és messze nem a legjobb.

2011. aug. 8. 19:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Én inkább vennék egy 98-as Swiftet mondjuk 400-ért (mert nagyon megbízható, szinte költségmentes, keveset eszik, olcsó a fentartása) mint egy 85-ös Bmw-t ugyanannyiért amivel csak a baj van és a nagy fogyasztás.
2011. aug. 8. 19:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Rengetegen csak hitel segítségével tudtak (tudnak) autót venni.

Ők viszont belekalkulálták nagyon okosan a leendő szervízköltséget is.

Suzukinál ez mindössze az olajcserét jelenti.

2011. aug. 8. 20:15
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem teljes mértékbe igazad van
2011. aug. 8. 22:38
 9/10 anonim ***** válasza:
150-ért, 3 éve vettem 93-ast. Eddig csak olajcserék voltak. Mondj jobbat ennyiért...
2011. aug. 9. 00:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha országosan nézzük. A legdrágább, még akkor is ha a pénzben ki nem fejezhető életet akár csak néhány millió forintra taksáljuk is csak, így még a sokkal kisebb darab számú Daewoo Ticonál is drágább és egy Mercedesnél is drágább.

Valahogy ez a fajta finoman szólva pragmatikus gondolkodás, ami inkább fatalizmus ilyen gondolkozású embereket gyűjtött össze akik ilyen félszavas mentségeket és indokokat mondanak csak.

2011. aug. 9. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!