Téékáá kérdése:
Fiat Marea tulajok és exek véleményére lennék kiváncsi az autóról? (autó szakik is irhatnak természetesen)
Figyelt kérdés
Autó vásárlás előtt állok és nagyon egy Marea Weekend felé kacsingatok... első sorban diselt szeretnek 1.9 jtd re gondoltam, ki is néztem már egy 2002 es kiadást!Ami külön tetszik benne h szürke belsővel van, ritkaságnak számit?Nagyjából ennyi...
Ilyenekre lennék kiváncsi h kinek milyen gondjai voltak vele, mit utál és mit szeret benne, fogyasztás?
Válaszokat előre is köszi!
2011. szept. 14. 19:45
1/2 anonim válasza:
Fateromnak Mareaja van de benzines nagyon strapabíró kis gép,jó érzés vezetni,nekem palio weekendem van anyámnak Bravaja.Ez nálunk családi mánia:D
A Marea weekend jó választás főleg az 1.9 jtd.Azért ha van autószerelő ismerősöd vidd el vásárláskor.A kasznival sok gondod nem lesz,mivel galvanizált.Fogyasztás,és egyéb fontos infók:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!