Rover tulajok a kérdésem h mennyit fogyaszt az 1400ccm benzines verdátok?
A fogyasztás elsősorban lábfüggő.
A terep annyira nem játszik hiszen amennyivel többet eszik hegynek föl annyit spórolsz lefelé gurulás közben.
Az én 10 évvel fiatalabb 4.2-esem is pont ennyit eszik hegyen-völgyön átlagosan ha finoman bánok vele (persze padlózva a duplájánál többet is képes behörpölni).
1.4-es motornál horrorisztikusnak tűnő a 10 lityi elvégre nem egy supercharged!
Megy ott mind a 4 henger csak harmatgyenge a moci.
De elég volna egyenként lehúzott gyertyakábellel tesztelni - fölösleges szétborítani.
tehát szerinted is sok a10,2...
jó lenne ha pár rover 200 tulaj is írna!
azért köszi! a4.2 es gondolom nem benzint eszik?
szia!
Nekem 214.i coupe-m van 1998.10.havi 115.000km van benne és nekem a fogyasztása 6,2liter/100km vegyes használatnál.
Tudom és pontosan ennyi,mert teli tankoltam,ráztam minden csináltam hogy tényleg teli legyen!!!Hogy már majdnem kicsorogjon a benzin,aztán közlekedtem vele úgy mint előtte,városban,faluban 40-50,kivűl 70-80,ha sietek 90-110,majd rátankoltam pár nap után és kiszámoltam,hogy 6,2 litert evett,azóta folyamatosan mérem,autópályázok is stb,jön a jó idő és dinamikusabban vezetek meg pestre is járok a dugókba és így is 6,5litert eszik!!!
Mondjuk sok haverom és sokan másoknak 7-9 litert eszik és ámulnak az enyémen,de a 10 és a feletti szerintem sok,ha nem hajtod és nem kínzod az autót meg nem állsz meg vele sokszor és indítod újra,stb...
Remélem segített a véleményem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!