Mennyit fogyaszt kb. egy 95-97 közötti Audi A4 2.8 benzines? És egy 1.8T? Nagy a hiba ráta egy 1.8T-nél a turbo miatt kérdem?
2.8-as kb 9-15 l-ig,1.8T 7.5-12l-ig,körülményektől függően.
A hiba ráta nem nagy.(nem renault laguna ez kéremszépen...)
A 2.8 10 alatt csak akkor eszik ha kézi váltós és nem quattro.
Ezen opciókkal 13.5 kiter. Jójó,légkondival.
Ez persze a computer által írt szám,szerintem 15 alatt szóba sem áll velem.
Az 1.8T ehhez mérten baráti,8-10 liter de a fogyasztás erősen lábfüggő.
A turbó nem sűrűn hervad el benne ha mégis 50-ből javítható,százért garanciális bontott van és 220-ért zsír új. De nem romlik el,ez nem G feltöltő!
Szóval 1.6 turbót vegyél. Vagy 2.8-ast de gázzal ...
:)
Valóban melléütöttem Drága Élesszemű Felebarátom és igen hálás vagyok neked amiért ilyen frappánsan kijavítottad eme szarvashibámat,ígérem neked,hogy legközelebb jobban ügyelek és félálomban fokozott óvatossággal közelítek rá a klaviatúrára.
Valóban 1.8 turbó a helyes,tévedésből írtam 1.6-ot.
Bocsáss meg érte légyszíves.
Apropó,a kérdésre is válaszolnál?
„Valóban melléütöttem Drága Élesszemű Felebarátom és igen hálás vagyok neked amiért ilyen frappánsan kijavítottad eme szarvashibámat,ígérem neked,hogy legközelebb jobban ügyelek és félálomban fokozott óvatossággal közelítek rá a klaviatúrára.
Valóban 1.8 turbó a helyes,tévedésből írtam 1.6-ot.
Bocsáss meg érte légyszíves.
Apropó,a kérdésre is válaszolnál?”
Már meg van válaszolva.
Különben ne kapd fel a vizet, mert nem sértegettelek, ha nem vetted volna észre. Ahhoz képest olyat is visszakapok, amit nem is adtam...
Na mindegy, talán legközelebb már barátságosabb hangnemben tudunk fórumozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!