Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri kamionosnak lenni?

Megéri kamionosnak lenni?

Figyelt kérdés
Ha igen miért, és ha nem miért. Ha csak voltál, akkor miért hagytad abba?
2011. júl. 31. 20:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Sok ötletem lehet, bár mindegyik olyan hogy külföldön lennék, mivel itthon a 80 ezer forintos kereseté szerintem nem éri meg melózni, mivel nem szeretném hogy a gyerekeim 17 évesen napi 9 órát melózzanak mint én
2011. aug. 2. 18:36
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Azt azért vedd figyelembe,hogy kinn nem csak a kereset 3x-os hanem a kiadás is ...

Külföldön csak az boldogul aki itthon is - aminek a fordítottja is igaz,miszerint aki itthon nem az ott sem.

Halomnyi ismerősöm élt,dolgozott Angliától Amerikáig jó része (van aki 11 év után!) hazajött.

Egyik sem gondtalan milliomosként.

2011. aug. 2. 21:13
 13/14 anonim ***** válasza:

az h megéri-e az attól függ h kinél dolgozol.

bátyám 1 jól menő magán cégnél dolgozik mint sofőr. görögországba és törökországba szokott kijárni ami álltalában 1 hét (oda-vissza) és erre kap 150-200e közt (változó, a szállítmánítól függ). németbe és franciába max 140-150e közt kap mert onnan hamarabb hazajön mint görögből.

havonta 400-500e közt keres, de ha meg kell pl fizetni a rendőröket erre arra akkor az az ő pénzéből megy (kisebb összegek csak)

kap a segge alá 1 éves actros-t is

2011. aug. 4. 20:17
 14/14 anonim válasza:
Warberesesek 2-3 hónapig haza se mennek csak nyomják.
2012. febr. 4. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!