Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri kamionosnak lenni?

Megéri kamionosnak lenni?

Figyelt kérdés
Ha igen miért, és ha nem miért. Ha csak voltál, akkor miért hagytad abba?
2011. júl. 31. 20:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
attól is függ,h melyik cégnél gondoltad.
2011. júl. 31. 20:46
 2/14 anonim ***** válasza:
én belföldön nyomom, az órabérre átszámítva a pénzt ugyan ott vagyok mint 1 gyári melós, csak ő napi 8órát dolgozik, én meg 13-15-öt. annyiból jó ,hogy nem liheg a nyakamba 1folytában 1 főnök aki ellenőrizget, de egyértelműen nem tudnám eldönteni, hogy jó-e vagy sem
2011. júl. 31. 20:48
 3/14 A kérdező kommentje:
nemzetközin gondolkodok, de sajnos addig míg kezdhetnék sok év van (4-5)
2011. júl. 31. 20:53
 4/14 A kérdező kommentje:
és mindenképpen Waberer's mivel ő alkalmaz újoncokat.
2011. júl. 31. 20:54
 5/14 anonim ***** válasza:
A Waberer keményen nyomja úgy hallottam, újoncot a traktorról egyből Spanyolországba küldték.
2011. júl. 31. 20:57
 6/14 A kérdező kommentje:
2 barátom is ott dolgozik, én hallok róla jót is rosszat is, viszont megbecsüli az embert.
2011. júl. 31. 21:01
 7/14 anonim ***** válasza:
Azt neked kell eldönteni hogy megéri-e vagy sem. Nemzetköziként 2-3 hetet is lehetsz külföldön egy hónapban, aminek azért vannak előnyei is hisz gyakorlatilag egész Európát közelről megismerheted, de már gyakorlatilag életmódszerűen kamionozol, család, barátok stb. elég nehezen kezelhető mellette. Persze viszonylag normális fizetést kapsz, de a legtöbb fiatal csak azért kamionozik huszonévesen egy pár évig hogy megalapozza a jövőjét, bár szerintem pont arra nem jó, de mindenki saját maga döntse el.
2011. júl. 31. 21:05
 8/14 anonim ***** válasza:
a Waberersnél dolgozik a párom,ő kezdőként eleinte 120ezret kapott.és igen,kiküldik tanulóként őket egyedül messzire.Ha már letelt a tanuló időszak,akkor már van benne pénz.Amúgy a Waberers jó hely,én is ott fogok dolgozni,mint fuvarszervező.:)
2011. júl. 31. 21:27
 9/14 anonim ***** válasza:
Én mint kamionos inkább azt mondom,hogy ez a munka terület egy kihívás az idő és pénz ellen. hiszen minden egyes árut időre kell leszállítanod. viszont meg tanulsz a pénzzel bánni. hiszen itt tudni kell spórolni is. Nem lehet csak úgy szórni,minden hülyeségre. én a nagyobb pénzt ételre költöm. próbáld ki,csak így tudod meg. sok szerencsét leendő kolléga.
2011. júl. 31. 21:37
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Megéri-e?!

Mármint anyagilag?

NEM.

Itthon taxisként vagy egy saját kisteherrel többet keresel.

A buli és tapasztalatszerzés végett viszont érdekes és érdemes pár évet lenyomni amíg nincs család,gyerek ilyenek.

Önállóságra nevel és önbizalmat ad ezáltal a későbbiekhez.

Bár 4-5 év nagy idő,addig még sok ötleted lesz!

:)

2011. júl. 31. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!