Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg egy idióta vagyok?

Tényleg egy idióta vagyok?

Figyelt kérdés
ma vizsgáztam forgalmiból 8:40-kor.... hát minden nagyon szépen alakult, elmondtam a kötelezőket az elején, aztán beültünk, nem is izgultam akkor már... mentünk az útvonalon, nem volt nehéz. aztán az utolsó 15 percben bekanyarodtunk parkoláshoz, és onnan mentünk volna a felügyelethez.. nagyon izgultam akkor már, szerettem volna visszafele menni már. és a parkolást elcsesztem. szűk vol a hely, nem lehetett volna kiszállni, és bukta!!!egyből! alig bírtam a sírást visszatartani, főleg mikor a vizsgabiztos mondta hogy semmi baj,ne kenődjek el, mert nem volt egy hibám sem, nem tudott mibe belekötni, szépen vezetek, de a parkolást majd jobban válasszam meg... hát én azóta is sírok itthon, hogy hogyan lehetek ilyen buta liba... biztos az oktatóm is csalódott bennem, bár nyugtatott és azt mondta szépen vezettem, de ezen nem tudunk változtatni...
2011. júl. 15. 11:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Sírd ki magad leszarjuk..majd másodikra sikerül.
2011. júl. 15. 18:25
 22/27 anonim ***** válasza:

Több dolog is van:

A VB nem volt genyó, ugyanis a kézi behúzásával fejezed be a gyakorlatot, ezzel jelzed, hogy részedről a feladatot megoldottnak tekinted. De valójában nem volt az, hiszen az nem éppen sikeres parkolás ha nem lehet kiszállni... Amúgy én megpróbáltam volna küzdeni, és megmutatni hogy én úgy ki tudok szállni, akkor lehet azt mondta volna ok. Ha az ajtót 5-10 centire ki lehet nyitni, már ki tudsz szállni... (jó nem kényelmesen, de a városban pl. sokszor csak így lehet megállni, annyira nincsen hely...)

Miért haragudna rád az oktatód? Mindenki hibázhat...

Gondolj bele az olimpia 4 évente van, és ott szó szerint másodpercek döntenek el mindent, és lehet valaki egész 4 év alatt tökéletesen teljesített, de mondjuk azon a napon, azon a versenyen éppen 1 másodperccel lemarad a győzelemről... Megesik az ilyen...

Nem vagy idióta, próbáld meg megint és ne edd magad!

2011. júl. 15. 20:13
 23/27 A kérdező kommentje:
sziasztok!!! SIKERÜLT MÁSODSZORRA MA REGGEL :)))))
2011. júl. 22. 17:46
 24/27 anonim ***** válasza:
Akkor én gratulálok elsőként!:)
2011. júl. 22. 19:42
 25/27 A kérdező kommentje:
köszike :)
2011. júl. 22. 21:37
 26/27 anonim ***** válasza:
Gratulálok :)
2011. júl. 22. 22:21
 27/27 anonim ***** válasza:
Gratulálok :)
2011. júl. 22. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!