Tényleg egy idióta vagyok?
Több dolog is van:
A VB nem volt genyó, ugyanis a kézi behúzásával fejezed be a gyakorlatot, ezzel jelzed, hogy részedről a feladatot megoldottnak tekinted. De valójában nem volt az, hiszen az nem éppen sikeres parkolás ha nem lehet kiszállni... Amúgy én megpróbáltam volna küzdeni, és megmutatni hogy én úgy ki tudok szállni, akkor lehet azt mondta volna ok. Ha az ajtót 5-10 centire ki lehet nyitni, már ki tudsz szállni... (jó nem kényelmesen, de a városban pl. sokszor csak így lehet megállni, annyira nincsen hely...)
Miért haragudna rád az oktatód? Mindenki hibázhat...
Gondolj bele az olimpia 4 évente van, és ott szó szerint másodpercek döntenek el mindent, és lehet valaki egész 4 év alatt tökéletesen teljesített, de mondjuk azon a napon, azon a versenyen éppen 1 másodperccel lemarad a győzelemről... Megesik az ilyen...
Nem vagy idióta, próbáld meg megint és ne edd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!