Tényleg egy idióta vagyok?
Figyelt kérdés
ma vizsgáztam forgalmiból 8:40-kor.... hát minden nagyon szépen alakult, elmondtam a kötelezőket az elején, aztán beültünk, nem is izgultam akkor már... mentünk az útvonalon, nem volt nehéz. aztán az utolsó 15 percben bekanyarodtunk parkoláshoz, és onnan mentünk volna a felügyelethez.. nagyon izgultam akkor már, szerettem volna visszafele menni már. és a parkolást elcsesztem. szűk vol a hely, nem lehetett volna kiszállni, és bukta!!!egyből! alig bírtam a sírást visszatartani, főleg mikor a vizsgabiztos mondta hogy semmi baj,ne kenődjek el, mert nem volt egy hibám sem, nem tudott mibe belekötni, szépen vezetek, de a parkolást majd jobban válasszam meg... hát én azóta is sírok itthon, hogy hogyan lehetek ilyen buta liba... biztos az oktatóm is csalódott bennem, bár nyugtatott és azt mondta szépen vezettem, de ezen nem tudunk változtatni...2011. júl. 15. 11:35
11/27 anonim válasza:
ezt nem jelenteném ki, én nem fizettem anno semmiért se, mármint borítékban, és mindenen átmentem, amikor kellett
12/27 anonim válasza:
Én se fizettem semmiért és én is elsőre átmentem mindenből:)
Csak manapság annyit lehet erről olvasni, meg hallottam is.
13/27 A kérdező kommentje:
igen sok ilyen van. nekem az oktatóval semmi bajom nagyon kifogtam iszonyú rendes. ezért is érzem még magam rosszul hogy ő csalodott bennem, bár nyugtat, nem cseszett le...
2011. júl. 15. 12:14
14/27 anonim válasza:
Az oktató biztosan nem csalódott benned, egyszerű kapkodás és figyelmetlenség + a vizsgabiztos szarrágása a bukásod oka.
Ne kenődj el, gyakorold majd többet picivel a parkolást. Ha van rá lehetőséged kérd meg szüleid, hogy vigyenek el egy üres parkolóban és ott még tudsz gyakorolni.
Sok sikert a következő vizsgádhoz : )
15/27 A kérdező kommentje:
köszi a bíztatást, kedves vagy:) most hívtam fel az oktatóm, jövőét pénteken 7:50-kor lesz az új vizsgám! azt mondta gyakoroljuk még elötte egy órát a parkolásokat, meg mondta pihenjem ki magam, és fel a fejjel. nem fogom feladni imádom a vezetést nehogy már egy parkolás legyen a vesztem, sok mindenki irt nekem a rokonok közül akiknek 10-20 éves tapasztalatuk van és ők mondják, hogy nekik sem mindig sikerül a parkolás....
2011. júl. 15. 13:09
16/27 anonim válasza:
"nem fogom feladni imádom a vezetést nehogy már egy parkolás legyen a vesztem"
Ez a beszéd!!!:):)
Az oktatód meg dehogy csalódott benned, ezt csak te érzed így.
17/27 A kérdező kommentje:
:)kedves vagy
2011. júl. 15. 13:48
18/27 anonim válasza:
totális idióta vagy hogy ilyenen siránkozol és itt sajnáltatod magad..
19/27 anonim válasza:
Utolsó!
Az idióta te vagy! Ő meg egy olyan ember, akinek nem sikerült valami és ez megviselte.
20/27 A kérdező kommentje:
ez nem sajnáltatás, csak szerettem volna megosztani másokkal, illetve esetleges olyanokkal akik már ezt átélték, nem sikerült nekik elsőre... ennyi...amugy meg igen megvislet, mert csalodtam magamban... és mivel szüleim fizették a jogsit mégjobban megviselt, ha én fizettem volna akkor is rossz lenne, de kicsit másabb...
2011. júl. 15. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!