Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg egy idióta vagyok?

Tényleg egy idióta vagyok?

Figyelt kérdés
ma vizsgáztam forgalmiból 8:40-kor.... hát minden nagyon szépen alakult, elmondtam a kötelezőket az elején, aztán beültünk, nem is izgultam akkor már... mentünk az útvonalon, nem volt nehéz. aztán az utolsó 15 percben bekanyarodtunk parkoláshoz, és onnan mentünk volna a felügyelethez.. nagyon izgultam akkor már, szerettem volna visszafele menni már. és a parkolást elcsesztem. szűk vol a hely, nem lehetett volna kiszállni, és bukta!!!egyből! alig bírtam a sírást visszatartani, főleg mikor a vizsgabiztos mondta hogy semmi baj,ne kenődjek el, mert nem volt egy hibám sem, nem tudott mibe belekötni, szépen vezetek, de a parkolást majd jobban válasszam meg... hát én azóta is sírok itthon, hogy hogyan lehetek ilyen buta liba... biztos az oktatóm is csalódott bennem, bár nyugtatott és azt mondta szépen vezettem, de ezen nem tudunk változtatni...
2011. júl. 15. 11:35
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

én még most se tudok normálisan parkolni (nem vagyok rá büszke), de szerencsére a forgalmin nem is kellett

ne légy elkeseredve, vegyél még pár órát, és biztos menni fog, nem vagy idióta

2011. júl. 15. 11:36
 2/27 A kérdező kommentje:
köszi a nyugtatást, igyekszem, nem fogom feladni!!
2011. júl. 15. 11:38
 3/27 anonim ***** válasza:

8 éve van jogsim, azóta is totál sügér módon tudok hosszában két autó közé beállni... Reméljük legközelebb meglesz sikeresen, fel a fejjel!

Egyébként tudtad, hogy nem lehet kiszállni? Mert ha valami nem sikerül elsőre, mindig lehet korrigálni, és az nem számít hibának.

2011. júl. 15. 11:47
 4/27 anonim ***** válasza:
Dehogy is!! Én tegnap rutinból vizsgáztam, igaz,hogy az oktatóm már kivitt a forgalomba is, de a parkolás nehéz! Van aki jogsival se tud! Nehogy feladd! Vegyél pár pótórát:)
2011. júl. 15. 11:47
 5/27 A kérdező kommentje:
annyira izgultam hogy amint sikerült beállnom, csak azt néztem hogy egybe vágnak e az első ajtók, aztán be is húztam a kéziféket, és akkor eljutott az agyamig, hogy itt ugyis beleköt valamibe, hát ugy is lett de késő volt... :(
2011. júl. 15. 11:52
 6/27 anonim ***** válasza:
Ne sírjál!:) Szedd össze magad egy kicsit:) Kifogtál egy szigorú vizsgabiztost, ennyi történt. Nem dőlt össze a világ. A következő vizsgád úgy is sikerülni fog:)
2011. júl. 15. 11:57
 7/27 anonim ***** válasza:
Nyugi egyáltalán nem vagy idióta. A vizsgabiztos se tudott másban hibát találni ami nagyon ritka. Egy bukás nem a világ vége, amúgy is szeretik ott lehúzni kicsit az embereket.
2011. júl. 15. 12:00
 8/27 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztatásokat aranyosak vagytok. össze fogom magam szedni, én nagyon szeretek vezetni,nem hagyom annyiban. csak majd jol kell helyet választanom legközelebb...
2011. júl. 15. 12:03
 9/27 anonim ***** válasza:
Az meg a másik, hogy ez az egész vizsga nem arról szól, hogy hogyan vezetsz, hanem a pénzről:(
2011. júl. 15. 12:03
 10/27 anonim ***** válasza:

Jó, én első forgalmi vizsgán azért buktam meg, mert sávváltáskor az abban a sávban közlekedő autó eleje túlságosan lebukott, tehát nagyot kellett fékeznie. 30-as tempónál, két-három autó távolság volt köztünk...

Második forgalmin nem indexeltem jobbra kanyarodásnál és nem adtam meg egy jobbkezes elsőbbséget, és sikeresen átmentem.

2011. júl. 15. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!