Hogy lehet egy ember ennyire idióta?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=zZrxV4VL8yw
Sok ilyen videót láttam már de egyikbe se értem hogy mért nem lépnek a fékre helyette nyomják a gázpedált!!!
2010. nov. 25. 13:26
1/8 anonim válasza:
a rutintalanság meg az ijedség sztem, mert azért egy rutinosabb soför a fékre lépne
3/8 anonim válasza:
Szerintem is rutintalanság lehet. Utána pedig az ijedség, gondolom minden izma megfeszült és ezért inkább gázt nyomott.
De azért az ilyen embereket ki lehetne szűrni rutin vizsgán. Ahhoz képest, hogy mennyire nem tud vezetni állati gyorsan akart leparkolni.
6/8 anonim válasza:
Én első komolyabb vezetésemnél egy sáros 90fokos kereszteződésben csúsztam meg, és ha nem nyomom be azon nyomban a féket akkor az árokban és a fák közt kötöttem volna ki... ez volt 13 évesen kb.
7/8 anonim válasza:
Úristen! Ez szerintem egy 40feletti friss jogsis szemüveges nő lehet!
8/8 anonim válasza:
Na ez durva miért nem fékeznek?
Mert megijednek a kocsi irányíthatatlanná válik és meg történt a "baleset"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!