Nem unjátok még ezt a sok idióta kérdést?
[Kérem a moderátorokat, ne töröljék, a multkor már törölték a cinikus hanvétel miatt (tényleg olyan volt), de érdekelne az értelmes rendszeres válaszadók véleménye, hogy bennem van-e a hiba, vagy sem és hogyan látják a dolgot ők]
Nézzétek vissza. Minden áldott nap a kérdések felét ilyen hülyeségek teszik ki:
Miért nem indul
-a Simsonom
-a Babettám
-a robogóm (főleg Malaguti F12, és Honda Dió)
--Semmi infó, nem lehet távolból szerelni...--
Mennyivel fog többet menni, ha megcsinálom a gagyi tuningot?
----
Mennyi a végsebessége:
-a Simsonomnak/Babettámnak
-50-es robogómnak
--Mérd le, jó erre még van mentség, de akkor is!--
Át megy-e műszakin a sz@rrá rohadt, lelakott bontószökevény autóm?
--Szerinted? Nem vagyunk távolba látók! Látatlanba, hogy mondjuk meg? Fel kell készíteni műszakira! Ja? Hogy az drága? Az autózás luxus cikk!--
Sikerülni fog-e a vizsgám?
--Én tudjam helyetted? Bíztatást akarsz? Kérd meg anyád! Gratuláljunk, hogy rakod a jogsit? Így is vagyunk elegen!--
Mennyibe kerül a jogsi/alkatrész.
--Könyörgöm nézz utána te, nehéz használni a Google keresőjét? Vagy nehéz elmenni a boltba? Biztos fényérzékenyek, vagy nem képesek használni az webshopokat, de ide eltalának--
Te is így kezdted bénázással a vezetést?
--Az emberek többsége igen, megintcsak mitvár? Bíztassuk?--
Hogyan jussak el ide meg oda, innen-onnan?
--itt ajánlanám szíves figyelmedbe:
--
Jó ez az autó?
--JÓ! Jó neked a kereskedésből a bontóba való hulladék. Az a lényeg, szépen ki van kozmetikázva--
A gyöngyszemek amik néha vannak, a "meiket vegem bugatti velyront vagy ferárit" típusú kérdések. Nyílván kamu. Mégsem törlik ezeket. Ezt meg fogadjunk, hogy fogják, annak ellenére, hogy megkértem. Pedig értelmesebb mint ez a sok 10-en éves kérdése.
És a helyesírás... már nem is merem megjegyezni, hogy az ilyen, milyen, olyan az nem ien, mien stb, meg a mondatot nagy betűvel stb. De az XD meg a lol az nagyon megy.
Hiányoznak a normális szakmai kérdések. Nektek nem?
Megköszönni pedig nem szégyen a más fáradságát! Nem leszel tőle kevesebb, sőt!
1-2 kell, de néha túl sok.....
Amúgy azzal nem értek egyet, hogy nem kérdezheti meg az ember, hogy mi volt a tapasztalata másnak(például első vezetés kapcsán)
Én is tettem fel hasonló kérdést(pl. hogy milyeb kocsit vegyek, meg hogy milyen nehézségekkel számolhatok majd vezetés során....)
Ezeket én komolyan gondoltam. Nem kamu kérdések voltak......
Egyetértek viszont azzal, hogy a választ illik megköszönni:)
Ennyi a véleményem
Hát igen, régen voltak komolyabb kérdések, mostanában meg csak ilyenek vannak. Ezért telt be a pohár és ezért is fogom szerintem itthagyni ezt a sz@rt.
Nem azt mondom véleményt lehet kérni, csak olyan kérdést ami a távgyógyítással vetekszik, meg már ezerszer meg volt kérdezve, és választ nem lehet rá normálisat adni abból van sok.
Na igen, meg mikor megkérdi, hogy hogy rakjam vissza a dugót a hengerbe. 14-15 éves, szétbarmolja, csak összerakni meg nem tudja.
Kösz a válaszokat egyébként!
Ja, ez ami még nagyon idegesít, hogy annyit nem bír odabaszni valakinek aki ír egy fél oldalt, hogy: "kösz"
Négy betű nem igaz, hogy ennyire nem képes. Vagy legalább írjon valamit, hogy majd megpróbálom, vagy ez hülyeség, vagy menj anyádba vagy valami. Legalább tudom, hogy elolvasta. Vagy ha nem is azt értékeli, hogy lehet, hogy megoldást nyújtok a problémájára, legalább azt, hogy valaki fáradt azzal hogy elolvasta és választ írt.
Tudom, nem kötelező itt lenni, csak ha bemégy a boltba és elhozod a kenyeret, akkor is a pénztáros mikor elveszi a pénzt, te meg a kenyeret, annyit mond, hogy kösz. Ez szerintem alapvető dolog, és nem érzed hiábavalónak, hogy írtál, esetleg utánanéztél a dolgoknak. Azt már meg sem merem említeni, hogy értékeljünk, mert hát mi van ugye. Én nem fogok senki felpontozni, nehogymá' elémkerüljön. Legalább aki a kérdést felteszi az értékeljen.
Na mindegy ez ilyen.
Teljesen egyetértek veled, kivéve azt, hogy "Jó ez az autó?"
Hiszen nem mindenki ért az autókhoz és minden autó más-más, elég sok infót adhat már az is a kérdezőnek, amit itt kap az adott autóról akár csak képek alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!