Nem unjátok ezt a sok betét vs. Tampon kérdést? :D
De unom, és most megint eggyel több.
Megjegyzem, a tampont nem egészségtelen. Legalább annyira a betét is az, mert szabad levegőn a vér gyorsabban bomlik, ráadásul a betéten van egy nejlon borítás (ha nem lenne, átázna), tehát még be is pállik. De ízlések és pofonok.
Vagy a betétre gondoltál, amikor a kényelmet említetted?
Én egy csomó kérdést unok már. Főleg, hogy ált. ebédszünetben tudok netezni kajálás közben, ezért elmegy az étvágyam a különböző hüvelyi folyásoktól, nemi betegségektől. Unom, hogy mindennap 500 kérdés abból áll, hogy :
-Terhes vagyok?
-Hat a fogamzásgátló?
-Mikor kell beoltatnom a kutyámat?
-Mennyit ihat egy pasi?
-Mit főzzek ma?
-Szemét vagyok, mert megcsaltam a pasimat?
-Bejövök annak a lánynak?
-Mit vegyek xy-nak a születésnapjára?
A szex kategória is már tök béna. Ezer éve nem tettek fel egy jó kérdést. Néha úgy érzem kezd kiégni ez az oldal.
Kínomban már a politikában keresek menedéket.
Ja, egyetértek, hogy kezd kiégni az oldal. Egyre butábbak a kérdések és a válaszok is követik, mert hülye kérdésre hülye választ adnak. :(
Iskolában kellene tanítani a Google helyes használatát.
"Főleg, hogy ált. ebédszünetben tudok netezni kajálás közben, ezért elmegy az étvágyam a különböző hüvelyi folyásoktól, nemi betegségektől."
Mégis milyen kérdéseket vársz a "Nők egészsége" témakörben?
"Főleg, hogy ált. ebédszünetben tudok netezni kajálás közben"
lol.
Azzal töltöd az ebédszüneted, hogy feljössz a gyakorikerdesek.hu-ra és direkt elolvasod a hüvelyi folyásos kérdéseket?
Gratulálok!
Én még kiegészíteném:
- Mi legyen a kutyám/macskám/leguánom neve?
- Melyik név tetszik nektek?
- Ez vajon ufó/szellem/chupacabra volt?
- Sokat ettem ma?
- Unatkozok? (mi ezt honnan tudjuk?)
- Kinek drukkolsz a Valóvilágban/X-faktorban/Megasztárban?
- Miért eszel/nem eszel húst?
- Mit jelent az álmom?
- Az ateisták vagy a teisták hazudnak?
- Mi a véleményed az Alkonyatról/Vámpírnaplókról?
- Hogyan legyek lázas?
- Menjek iskolába?
Én még ezeket is nagyon unom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!