Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem unjátok ezt a sok betét...

Nem unjátok ezt a sok betét vs. Tampon kérdést? :D

Figyelt kérdés
Mert hát van akinek az egészsége fontos, és van akinek a kényelem... szerintem értitek.
2011. jan. 14. 11:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%

Nem unjuk. Itt nem lehet semmit sem unni. Ha akarod elolvasod a kérdést, ha nem akarod akkor nem. Nem fogsz belehalni, ha valaki felrak egy kérdést...

Én inkább ezeket a "nem unjátok már?" kérdéseket unom...

2011. jan. 14. 13:14
 12/17 A kérdező kommentje:
Hát igen, csak felháborító, hogy pl. a fogyókúra kategóriákban is, ,,Hogy fogyjak le?" kérdések kiírása helyett menjen mozogni! Úgy! Hát ilyen elmebajosakat... meg ez a "Hogy mondjam el anyának hogy megjött?" kérdések..
2011. jan. 14. 13:24
 13/17 A kérdező kommentje:
Meg a ,,Menstruálok, attól még lehetek terhes?"
2011. jan. 14. 13:25
 14/17 anonim ***** válasza:
Lehet attól terhes, mert menstruál.
2011. jan. 14. 13:31
 15/17 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Önző vagy, te csak a saját problémáiddal foglalkozol! Ne nyafogj! Másnak vannak problémái, felrakja a kérdést, néhány kedves ember válaszol. Hidd el, volt már ilyen kérdés is. Te se beszélj. Én is inkább azt unom, hogy mindenki nyafog. Nem értem. Ha nem tetszik akkor minek olvasnod őket? Ha meg nem olvasod akkor miért zavar?

A kereső meg nem megbízható. Beírsz valamit, és kiad valami teljesen mást.

Úgyhogy nem, nem unom!

2011. jan. 14. 13:46
 16/17 anonim ***** válasza:
És attól még, hogy vannak ilyen kérdések az nem ugyan az. A választ a kérdezőnek szánták, nem annak aki kiírta. ÉS régiek is. Abban a helyzetben mindenkinek jól esik, ha vele törődnek.
2011. jan. 14. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!