Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nem unjátok még ezt a sok...

Nem unjátok még ezt a sok idióta kérdést?

Figyelt kérdés

[Kérem a moderátorokat, ne töröljék, a multkor már törölték a cinikus hanvétel miatt (tényleg olyan volt), de érdekelne az értelmes rendszeres válaszadók véleménye, hogy bennem van-e a hiba, vagy sem és hogyan látják a dolgot ők]

Nézzétek vissza. Minden áldott nap a kérdések felét ilyen hülyeségek teszik ki:

Miért nem indul

-a Simsonom

-a Babettám

-a robogóm (főleg Malaguti F12, és Honda Dió)

--Semmi infó, nem lehet távolból szerelni...--

Mennyivel fog többet menni, ha megcsinálom a gagyi tuningot?

----

Mennyi a végsebessége:

-a Simsonomnak/Babettámnak

-50-es robogómnak

--Mérd le, jó erre még van mentség, de akkor is!--

Át megy-e műszakin a sz@rrá rohadt, lelakott bontószökevény autóm?

--Szerinted? Nem vagyunk távolba látók! Látatlanba, hogy mondjuk meg? Fel kell készíteni műszakira! Ja? Hogy az drága? Az autózás luxus cikk!--

Sikerülni fog-e a vizsgám?

--Én tudjam helyetted? Bíztatást akarsz? Kérd meg anyád! Gratuláljunk, hogy rakod a jogsit? Így is vagyunk elegen!--

Mennyibe kerül a jogsi/alkatrész.

--Könyörgöm nézz utána te, nehéz használni a Google keresőjét? Vagy nehéz elmenni a boltba? Biztos fényérzékenyek, vagy nem képesek használni az webshopokat, de ide eltalának--

Te is így kezdted bénázással a vezetést?

--Az emberek többsége igen, megintcsak mitvár? Bíztassuk?--

Hogyan jussak el ide meg oda, innen-onnan?

--itt ajánlanám szíves figyelmedbe:

[link]

--

Jó ez az autó?

--JÓ! Jó neked a kereskedésből a bontóba való hulladék. Az a lényeg, szépen ki van kozmetikázva--

A gyöngyszemek amik néha vannak, a "meiket vegem bugatti velyront vagy ferárit" típusú kérdések. Nyílván kamu. Mégsem törlik ezeket. Ezt meg fogadjunk, hogy fogják, annak ellenére, hogy megkértem. Pedig értelmesebb mint ez a sok 10-en éves kérdése.

És a helyesírás... már nem is merem megjegyezni, hogy az ilyen, milyen, olyan az nem ien, mien stb, meg a mondatot nagy betűvel stb. De az XD meg a lol az nagyon megy.

Hiányoznak a normális szakmai kérdések. Nektek nem?

Megköszönni pedig nem szégyen a más fáradságát! Nem leszel tőle kevesebb, sőt!

2011. máj. 17. 22:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"De akkor ezt a kategóriát sokan valószínűleg lesz@rnák és mennének a komolyabba,hogy felhígitsák"

Hát ez a baj, hogy egyre jobban idegesít ez a sok kis hülyegyerek. És nem lehet átsiklani felette, mert nincs mire átsiklani.

Nem értem, jön a nyáriszünet mi lesz akkor? Pedig pár hónapja még voltak értelmes kérdések is, most meg, egy rémálom.

2011. máj. 20. 21:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez ilyen sajnos.Nekem nincs ötletem,mivel lehetne jobbá tenni.
2011. máj. 22. 18:18
 13/14 anonim ***** válasza:
2011. máj. 22. 19:31
 14/14 A kérdező kommentje:

@19:31:

Ezt végig mosolyogtam. Tetszett, te legalább leütöd a labdát és tudod a hülyét mégjobban hülyíteni, de én meg csak felhúzom rajta magam.

2011. máj. 22. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!