Miért van ennyi idióta az utakon?
Két hónapja van jogsim, rendszeresen vezetek. Mindig betartom a közlekedési szabályokat, de azt veszem észre, hogy ez 20-ból 19 vezetőre nem igaz. Tegnap ugyanis éppen vidékről vezettem hazafelé főúton. Kilencvennel mentem, pont annyival, ami még szabályos. Mellettem pedig folyamatosan húztak el az autósok saccra 130-140-nel, pedig az út nem volt valami jó minőségű... Aztán vannak, akik kanyarban előznek úgy, hogy tudomást sem vesznek a záróvonalról. Az egyik idióta meg egy kereszteződésben úgy előzött le engem, hogy átlépte a záróvonalat, ráhajtott a szemben lévő kanyarodósávra, majdnem balesetet okozott (mert szemből éppen oda sorolt be egy másik autó), aztán még neki állt fejlebb, dudált, mint a veszett.
Kérdem én, hogyan kaphatnak ezek az idióták egyáltalán jogsit? Miért szabálytalan az emberek 95%-a?
Mégha cigányok lennének, de általában nem azok... Rozzant zsigákkal amúgy sem lehet nagyon döngetni...
Múltkor pl. egy saccra húsz misis autóval közlekedő osztrák miatt kerültem kellemetlen helyzetbe. Majdnem baleset lett belőle, természetesen úgy, hogy nem én voltam a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!