Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Citroen C5 vagy Peugeot 407?

Citroen C5 vagy Peugeot 407?

Figyelt kérdés
szerintetek?
2011. júl. 7. 13:25
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell ránk hallgatni, ott van a Totalcaros népítélet meg még 100 másik oldal ahol leírják a tulajdonosok a véleményüket. A 10-es skálán a C5 6.88 pontot kapott, a 407-es meg 7.65-öt. Csak összehasonlítás képpen az új autók nem nagyon vannak 8-as alatt. A 10 éves Toyota Yaris 8.5-öt kapott. Azért ezek a számok magukért beszélnek.
2011. júl. 7. 14:11
 22/29 bp1985 ***** válasza:
Igaz, hogy nem személy, de teherautóról van véleményem francia oldalról. Cégesként van egy boxer. Egyáltalán nem vigyáz rá senki, napi szinten megy az autó, és nem 3 km-et. Nem bevásárló autó, hanem munkaeszköz. 4 éves, eddig semmi baja nem volt komolyabban. Kisebb hibák voltak, de ennyi. Picasso van apám haverjának, meg a szomszédomnak. Egyiknek sincs semmi baja, tökéletes autók. Vannak akik elvből szídnak, tapasztalat nélkül autót. Nem itt a 3 embernek a fröcsögő véleményére kell adni, hanem pl amit írtak, a totalcaron a tulajdonosok véleményére. Ott mindenkinek volt, itt meg mondjuk 10 emerből 1-nek. Azért az sem mindegy.
2011. júl. 7. 14:39
 23/29 anonim ***** válasza:
31%

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:39

""fröcsögő véleményére"" Fogalmam sincs, hogy te mennyit vezetsz. Én a párommal 3 év alatt két kocsiba összesen 215 ezer km raktunk bele. Ez egy személy autónak sokk. Van olyan aki ennyit 15-20 év alatt megy. És én arról beszélek, hogy én használom a kocsit de ez a kis peugeot nem bírta. A hobby soförnek teljesen tökéletes aki évente 10-15 ezer kilométert tesz meg.

2011. júl. 7. 15:00
 24/29 bp1985 ***** válasza:
53%

Én a párommal 3 év alatt két kocsiba összesen 215 ezer km raktunk bele.

Egyedül többet megyek 1 év alatt, szóval cseppet többet megyek, mint ti ketten összesen.

2011. júl. 7. 15:11
 25/29 anonim ***** válasza:
Igen de mi itt személyautókról beszélgetünk.
2011. júl. 7. 15:13
 26/29 bp1985 ***** válasza:
53%
Én meg teherautót, illetve személyautót is használok napi szinten, bár a személy nem francia, hanem bajor.
2011. júl. 7. 15:15
 27/29 anonim ***** válasza:
45%
Naugyehogyugye? Az más tészta.
2011. júl. 7. 15:28
 28/29 anonim ***** válasza:
31%
bp1985. Ne keverd össze a szezont a fazonnal. Itt személy autóról van szó és nem tgkárol.
2011. júl. 7. 15:41
 29/29 anonim ***** válasza:

Ajánlom hallgass a belső hangodra is. A fórumok, a netes tanácsok egyéni vélemények, akkor lenne mérvadó, ha több száz alapján mérlegelnéd, nem 1-2 ember tapasztalatai alapján.

Ha nem azok az autók közül vásárolsz, amiket kinéztél, mondhatni, melyekbe beleszerettél, megbánod. Kényelmetlenül érzed majd magad a bőrödbe.

Jómagam kedvelem a francia autókat. Barátaim közül is soknak van. Mondhatom két, három autós tábor létezik. Német (skandináv) kedvelők, japán autó kedvelők, és mindenki más :-) Mondhatni vannak még olasz, amerikai, stb. autósok. De én még ezektől soha nem halottam, hogy fikáznák a többi fajta autót. :-) A német és japán autó kedvelőknél ez valamiféle divat :-)

Mint minden műszaki terméknél, mázli kell, ill. ki kell fogni a jót. Ezt nem lehet szabályozni. Statisztikát tekintve egy ember akkor mondhatna érdemleges véleményt, ha legalább 100 autót kipróbált volna :-)

Nekem volt peugeot és citroen autóm, jelenleg utóbbi van. Volt japán is. :-) Szerencsémre semmi irtózatos problémánk egyikkel sem volt. Természetesen mindegyikkel megéltünk apróbb hibákat.

Legutóbb ősszel váltottunk autót. Nézegettünk akkor is más gyártmányokat, de nekünk(családomnak) a francia járgányok jönnek be.

Hogy Citroen C5 vagy Peugeot 407? Nálam az éppen aktuális lehetőségek döntenének. Ár, km, felszereltség, állapot, stb. Hiszen nagyjából ugyanazt kapnám mindkettőtől.

2012. jan. 25. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!