Citroen C5 vagy Peugeot 407?
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:39
""fröcsögő véleményére"" Fogalmam sincs, hogy te mennyit vezetsz. Én a párommal 3 év alatt két kocsiba összesen 215 ezer km raktunk bele. Ez egy személy autónak sokk. Van olyan aki ennyit 15-20 év alatt megy. És én arról beszélek, hogy én használom a kocsit de ez a kis peugeot nem bírta. A hobby soförnek teljesen tökéletes aki évente 10-15 ezer kilométert tesz meg.
Én a párommal 3 év alatt két kocsiba összesen 215 ezer km raktunk bele.
Egyedül többet megyek 1 év alatt, szóval cseppet többet megyek, mint ti ketten összesen.
Ajánlom hallgass a belső hangodra is. A fórumok, a netes tanácsok egyéni vélemények, akkor lenne mérvadó, ha több száz alapján mérlegelnéd, nem 1-2 ember tapasztalatai alapján.
Ha nem azok az autók közül vásárolsz, amiket kinéztél, mondhatni, melyekbe beleszerettél, megbánod. Kényelmetlenül érzed majd magad a bőrödbe.
Jómagam kedvelem a francia autókat. Barátaim közül is soknak van. Mondhatom két, három autós tábor létezik. Német (skandináv) kedvelők, japán autó kedvelők, és mindenki más :-) Mondhatni vannak még olasz, amerikai, stb. autósok. De én még ezektől soha nem halottam, hogy fikáznák a többi fajta autót. :-) A német és japán autó kedvelőknél ez valamiféle divat :-)
Mint minden műszaki terméknél, mázli kell, ill. ki kell fogni a jót. Ezt nem lehet szabályozni. Statisztikát tekintve egy ember akkor mondhatna érdemleges véleményt, ha legalább 100 autót kipróbált volna :-)
Nekem volt peugeot és citroen autóm, jelenleg utóbbi van. Volt japán is. :-) Szerencsémre semmi irtózatos problémánk egyikkel sem volt. Természetesen mindegyikkel megéltünk apróbb hibákat.
Legutóbb ősszel váltottunk autót. Nézegettünk akkor is más gyártmányokat, de nekünk(családomnak) a francia járgányok jönnek be.
Hogy Citroen C5 vagy Peugeot 407? Nálam az éppen aktuális lehetőségek döntenének. Ár, km, felszereltség, állapot, stb. Hiszen nagyjából ugyanazt kapnám mindkettőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!