Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Citroen C5 vagy Peugeot 407?

Citroen C5 vagy Peugeot 407?

Figyelt kérdés
szerintetek?
2011. júl. 7. 13:25
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
46%
Ha neked tetszik akkor vedd meg. Ez csak a mi véleményünk. De készülj fel rá mert zsebbenyúlós. Szomszédnak 607-se volt. És emlékszem egyszer részegen fel is akarta gyújtani. Csak az asszony közbe lépet. De ő is eladta.
2011. júl. 7. 13:42
 12/29 A kérdező kommentje:
értem köszi.
2011. júl. 7. 13:43
 13/29 anonim ***** válasza:
A Renault az egyetlen értelmes francia márka, az nekem is volt és semmi gond nem volt vele. De Peugeot és Citroen (de főleg a Citroen) nagyon gagyik. Szerintem inkább német vagy japán autóban kéne gondolkodnod. Mondjuk egy Ford vagy egy Toyota.
2011. júl. 7. 13:44
 14/29 anonim ***** válasza:
46%
A peugeot a 206 ig volt hibátlanul bevált konstrukció. De azon tul már mind elektronika hibás hulladék. A citroen meg sosem volt jó.
2011. júl. 7. 13:46
 15/29 A kérdező kommentje:
és a citroen xsara picasso?
2011. júl. 7. 13:52
 16/29 anonim ***** válasza:
Ugyan az a helyzet. Rossz elektronika, de azoknak még a váltójuk is sz@r. Dülöngél a karosszéria a kanyarokban, nem jó autók. Ez valami furcsa perverzió nálad a Citroen??? Felejtsd el őket és vegyél helyette autót!
2011. júl. 7. 13:58
 17/29 A kérdező kommentje:
nekem volt 2 picassom és nagyon jó autó...nemtudom mi bajotok vele..talán azrét mondjétok mert neketek nem volt oxyan...
2011. júl. 7. 14:01
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
Hálistennek nem, de a szervizben ahol dolgozom naponta 1-gyel van dolgom. Rettenetes autók. Lehet neked mázlid volt, de tudod mit, ha nem érdekel a válasz akkor vegyél csak Citroent, nekem aztán hótmindegy, legalább lesz melóm. ;)
2011. júl. 7. 14:03
 19/29 anonim ***** válasza:
67%
C5-t és 407-t is lehet venni nyugodtan, nem szabad mindenféle alaptalan pletykákra hallgatni. Igen, tényleg vannak olyan emberek akiknek nem vállt be a francia autó és sokat volt vele baja. Ez 10-ből kb. 1 ember, a másik 9 hibátlanul használja. Régóta hallom/olvasom már azon emberek sirámait akik szidják a francia autókat és valahogy mindig az jön le hogy ezek az emberek nem igazán értenek az autókhoz. Szerintem ha már ennyi pénzt rááldoznál egy autóra akkor előszöris béreldd ki/kérdd kölcsön valakitől a kívánt típust pár napra, esetleg egy hétre aztán meglátod hogy milyen vele eggyütt élni, aztán ha tetszik akkor keress egy jó állapotban levő példányt a használtautó piacon, vizsgáltasdd be/nézesdd át szakértővel, turkálj bele az autó előéletébe, aztán ha megfelelőnek ítéled akkor meg szabad venni. Egyébként azt szokták mondani hogy a 407 egy kicsit kissebb mint a C5, de elég parányi a különbség a kettő között.
2011. júl. 7. 14:06
 20/29 anonim ***** válasza:
46%
Figyelj. Nekem most az uj honda civic és egy toyota previám van. Már három éve használjuk őket ez egyikbe 80 ezer a másikba 115 ezer. És még eddig a kötelező szervizen kívül semmi. de a 407-es teljesen kicsinált engem. 25 ezer kilométerrel eladtam. Borzasztó.
2011. júl. 7. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!