Citroen C5 vagy Peugeot 407?
Figyelt kérdés
szerintetek?2011. júl. 7. 13:25
1/29 anonim válasza:
EGYIK SEM!!! De főleg a C5 nem! Ne vedd meg mert ráb@szol. Tapasztalat.
2/29 A kérdező kommentje:
mi a baj?
2011. júl. 7. 13:34
3/29 anonim válasza:
egyik sem. Főleg a 407-es. Saját tapasztalat. Többet soha. Persze a 407-es szép mutatós autó de.... Nem tudsz vele nyugodtan elindulni hosszabb útra mert biztos hogy az elektronikának köszönhetően valahol otthagy.
4/29 A kérdező kommentje:
és a citroen c5 -el mi baj?
2011. júl. 7. 13:36
5/29 anonim válasza:
az a baj hogy a C5, 407, 607 tele vannak típushibákkal. Egy idő után a szerviz lesz a második otthonod, és a szerelőket többet látod majd mint a családod.
6/29 A kérdező kommentje:
értem köszi
2011. júl. 7. 13:37
7/29 anonim válasza:
Mindkettő egy francia fos. Elektronikusan mindkettő begajdul és az út mellett ácsorogva várod a sárga angel-t amíg a 20 éves autók húznak el melletted. Nagyon szépek a francia autók. I.osztályú dizájn, de kocsinak rémesek. Állandó szoftverfrissítgetés a Citroen szervizben, akadozó rossz váltó (már párszáz kilométer után), állandóan kiégő izzók, ráadásul a kollégám karambolozott egy c5-tel és a mukinak nem nyílt ki a légzsák, pedig elég nagy karambol volt, kórházba is került... Megbízhatatlanok a francia autók. Persze ha neked van pénzed állandóan szervizbe járni és kölcsönautóval közlekedni akkor remek választás.
8/29 A kérdező kommentje:
pedig pont holnap terveztem h megveszek egy 407-est .
2011. júl. 7. 13:38
9/29 A kérdező kommentje:
pedig nekem mst volt egy francia autóm : renault laguna 3 napja adtam el. nagyonmegvoltam vele elégedve hihetetlen jó autó volt.
2011. júl. 7. 13:39
10/29 anonim válasza:
Inkább felejtsd el ezeket a kocsikat. Pl. ha a kompjuter kimegy és nincs már rá garancia akkor 700 ezer + áfa az új. És biztos hogy kimegy. Sok ismerősömnek volt annó, mert nagyon szép kocsik voltak, és ha jol emléxem mind küszködöt velük. Úgyhogy piacra dobtuk őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!