Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen eszközt használsz...

Milyen eszközt használsz autólopás ellen?

Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 19:51
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
központizárat... kéne más is???
2011. júl. 11. 15:21
 22/32 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom a drága és szép autókat lopják, bmw, audi, új opelek, hondák..

De szerintem régi és "roncs" autókat nem lopnak, mert nem éri meg... A akció és a lebukás kockázatát csak luxus és a több milliós értékü autók miatt éri meg vállalni nekik. Max. az amatőrök lopnak átlagos autókat de az ő módszereik nem annyira kifinomultak, sokszor csődöt mondanak...

Én a magam részéről attól jobban félek, hogy csak 1 gyári kulcsot kaptam a kocsimhoz.. akinél a másik kulcs van azzal majd felváltva használjuk, vagy mi lesz? :) Attól félek, hogy igy elviszik!

Asszem immo is van benne de abban nem vagyok biztos, riasztónak nem látom értelmét mert úgysem hallanám meg fölösleges dolognak tartom. Kézi korményzárat láttam 1200-ért arra gondoltam de nevetségesen fest és nehéz is kezelni ha gyorsan akarok elindulni csak magammal cseszek ki...szóval van benne centrálzár oszt' csá! Akinek kell vigye!

2011. júl. 11. 15:34
 23/32 A kérdező kommentje:

Utolsó kommentelő abban sajnos nincsen igazad hogy csak a drága kocsikat lopják,mert a 10 éves szuzukinak ugyanúgy a seggére vernek...

Neked milyen kocsid van?

2011. júl. 11. 16:29
 24/32 anonim ***** válasza:

Bizony,bizony.

Az öreg kocsikra is van kereslet. Általában azok lopják,akik saját részre akarják az alkatrészgondot megoldani,esetleg a vas és alumínium hulladékot a MÉH-be értékesíteni,esetleg ha kicsit modernebb a tolvaj,akkor aukciós oldalakon értékesíteni. És lehet hogy előbb tud egy swift önindítót eladni,mint egy A6-ét. A másik az hogy minden autónak megvan a maga tolvaja.A régiekre a fent említett személyek,az újabbakra pedig egy továbbképzett,és okosabb réteg, aki megrendelésre viszi. A centrálzár meg nem védelem,csak kényelmes.

2011. júl. 11. 18:56
 25/32 A kérdező kommentje:

De nekem a központizáras hozzászólás tetszik nagyon :)!

Istenem bárcsak olyan világban élnénk ahol elég lenne csak az ajtó bütyköket lenyomni.

Bár mondjuk tőlem még azt sem kellene,mert eszembe sem jutna még beleülni sem,nem hogy ellopni...

De sajnos primitív és rosszemberek vannak akik megkárosítanak minket és élősködnek rajtunk és igénybe veszik az egész szociális ellátórendszert amit mi fizetünk és működtetünk..... Mikor lesz már retorzió?Mikor lesz a büntetésnek végre elrettentő ereje???

2011. júl. 11. 21:43
 26/32 anonim ***** válasza:
Majd ha visszavezetik a halálbüntetést! És ezeknek a férgeknek sem lesz több joguk mint nekünk. Csak akkor...
2011. júl. 11. 23:09
 27/32 anonim ***** válasza:

Ha már offolunk:

Én továbbra is az általam elképzelt demokráciát tartom igazságosnak:

minden bűntettet elkövetőt kalodába a kossuth térre, két láda kő társaságában, aztán szabad a pálya. Az emberek erkölcsi ítélőképességére van bízva ki mennyit kap. Egyből megszűnne a bűnözés. Dehát ez nem humános meg egyéb ilyen kamu dumák. Érdekes évszázadokig jó volt, mostmeg az utóbbi 10 évben hirtelen nem...

2011. júl. 12. 00:03
 28/32 anonim ***** válasza:
10=100
2011. júl. 12. 00:04
 29/32 anonim ***** válasza:

Opel Astra G Caraván(1998) a családi, Daewoo Matiz II (2003) a saját. Egyik autóba sem használok semmilyen biztonsági eszközt a záron kivül. (néha még azt is elfelejtem :))

Sőt sajnos olyan rendetlen vagyok, hogy folyton elől hagyok mindent, táskát pénztárcát telefont stb.. de lekopogom még sosem törték fel az autót ezekért. Bár az is igaz, hogy nem hagyom elhagyatott helyeken mindig forgalmas helyeken parkolok.

Eddig még nem volt semmi gond. Kipp-kopp...

Úgy gondolom kevés ember van aki sikeresen el tud lopni egy autót, és igen kicsi az esélye hogy helyileg pont arra jár amerre én, és a sok ezer jobbnál jobb autó közül pont az enyém kellene neki. Ez az egybeesés szerintem viszonylag ritka! Akinek elviszik az autóját annak pechje volt...

2011. júl. 12. 07:14
 30/32 anonim ***** válasza:

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 07:14

Eddig szerencséd volt.

Nekem kb 10 éve a 2ütemű trabantomat lopták el a Tárnoki vasútállomásról. Amikor nem tudták beindítani,le tolták az állomás mögötti rétre /sportpálya,játszótér/. Ott amit tudtak kiszedtek belőle,amit nem azt tönkretették. Komplett szerszámkészlet s.t.b. ilyesmit vittek el és a rádiót. A hangszórót nem tudták kivenni,ezért a magas sugárzókat kitörték. Végezetül az eü.csomagból a gézeket és a vattát kiszedték,a tankba gyömöszölték,és begyújtották. Reggel mikor észre vettem,a tank még mindig úgy égett mint egy fáklya. A kiérkező rendőr tudott szerezni egy poroltót,azzal el tudtam oltani,mire a tűzoltók kiértek. Szerencsém volt hogy tele volt tankolva a tank, és nem tudott berobbanni,ezt a tűzoltók mondták.

Vannak ám kölykök akik csak azért viszik el az autót,hogy furikázzanak vele,amíg a benzin tart,aztán felgyújtják,hogy a nyomokat eltüntessék. Úgyhogy ne legyél megnyugodva,hogy régi autó nem kell senkinek, valakinek mindegy mit visz,csak szét tudja hajtani,aztán felgyújtja.

Erre írtam hogy minden autónak megvan a maga tolvaja.

2011. júl. 12. 08:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!