Milyen fajta fékbetétet használsz? Mennyi km-t bír ki?
Nálam Renault Clionál 75000Km van a FERODO fékbetétben, és még félkopottnak tekinthető, szóval 100 ezerig simán elmegy.
80% főút - 20% város használatnál.
Gyári Ford, gondolom Motorcraft mert azt használják.
140k-nél lettek cserélve a hátsók, 160-nál az elsők (Pedig elméletileg az elsőknek kellene jobban kopni). Csak a betétek, a tárcsák még az eredetiek (most van bennük 210k km). Az előző Focusnál 180k-nél lett cserélve minden, mert meghullámosodtak a tárcsák, pedig még volt bőven vastagságuk.
Használat? Főleg főutak, általában 110-es tempó, ha valami feltűnik előttem akkor vagy még rágyorsítok vagy jó előre lassítok motorfékkel hogy ne kelljen használni a fékpedált. Emellett hétvégente városi közlekedés. Azt hiszem rendesen megtanították használni a motorféket. :)
25F
Akik 40 ezrenként cserélnek, azok nem fogják itt reklámozni.. :)
Pedig én is ismerek két olyan embert akinek ilyen korán kellett cserélni. Az egyikőjüknek ugyanolyan évjáratú Focusa van mint nekem, csak 1.6 benzin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!