Autólopás ELLEN trükkök?
Egy filmben láttam, hogy a srác kiszedte a sport kormányt a kocsiból, és vitte magával. Így, nehezen tudják ellopni. Nem tudom, ez mennyire jó ötlet, hogy egy kormánnyal mászkálok, hülyének néznének az tuti.
Van valakinek még jó ötlete, ami megnehezíti, hogy elkössék a kocsim?
a lehetőségek tárháza igen széles:
- komolyabb mechanikus sebváltózár (valamilyen stiftes megoldás ami pl. rükvercben tartja)
- utólagos kézi benzíncsap
- kiveszel egy relét
- kiveszed az aksit :)
- egy komolyabb kormányzár (pl autolok)
- kapható kerékbilincs saját használatra is
bármi olyan ami egyedi és időt nyersz vele. de nincs biztos módszer amint azt tudjuk..
Nekem egy 10 éves golfom van, s abban indítás közben nyomnom kell az ajtón egy bizonyos pontot, mert csak úgy indul el.
"A"
Anyóst beülteted a hátsó ülésre mikor elindulsz.
Így annak is örülsz ha nem lopják el,és annak is ha ellopják.
Vegyél egy régebbi kocsit.
Volt hogy a régi 15 éves kocsinkat lezáratlanul hagytuk a főút szélén és közben bementünk a boltba és a kocsi a helyén maradt mire kimentünk.
Egyik ismerős a Ladájában még a slusszkulcsot is bennhagyta amikor a háza előtt parkolt és nem lopták el.
Egyik haverom lerobbant az Audi 80-assal a főút szélén és otthagyta lezáratlanul, másnap vontatták el egy ismerőssel a szerelőhöz.
Egy ismerős a 10 éves Passatjat szinte soha nem zárja le amikor a háza előtt hagyja, sokszor még az ablak is le van húzva kicsit és megvan még a kocsi
Ha nagyon aggódsz a kocsid miatt akkor parkolj vele forgalmas helyen és szereltess be a Pargeres autóriasztót vagy GSM alapú riasztót.
Forgalmas helyen senki se fog hozzáérni a kocsidhoz.
Én a motoromat féltem nagyon mert azt 2 ember simán felemeli a beteszi a kisbuszba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!