Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autólopás ELLEN trükkök?

Autólopás ELLEN trükkök?

Figyelt kérdés

Egy filmben láttam, hogy a srác kiszedte a sport kormányt a kocsiból, és vitte magával. Így, nehezen tudják ellopni. Nem tudom, ez mennyire jó ötlet, hogy egy kormánnyal mászkálok, hülyének néznének az tuti.

Van valakinek még jó ötlete, ami megnehezíti, hogy elkössék a kocsim?

2010. okt. 20. 09:23
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

a lehetőségek tárháza igen széles:

- komolyabb mechanikus sebváltózár (valamilyen stiftes megoldás ami pl. rükvercben tartja)

- utólagos kézi benzíncsap

- kiveszel egy relét

- kiveszed az aksit :)

- egy komolyabb kormányzár (pl autolok)

- kapható kerékbilincs saját használatra is

bármi olyan ami egyedi és időt nyersz vele. de nincs biztos módszer amint azt tudjuk..

2010. okt. 20. 10:16
 2/23 Harmoka ***** válasza:
100%
A múltkor neten kaptam egy cikket ami egy mérnökkel készült aki, másodállasban foglalkozik autólopással. Minden autót el lehet lopni, végső esetben trélerrel (ezek általában nagy értékű extra autók , amiből nem túl sok futkározik az utakon). De ami téged érdekel és a cikk végén Ő is azt mondta, hogy az egyedi megoldású rejtett kapcsoló (nem szervíz által beszerelt), jó védelem, mert nincs arra idő, hogy keresgéljék merre lehet. Nyilván nem a műszerfal alá kell tenni, mert az a legkézenfekvőbb. Ha nem találják meg a kapcsolót, inkább keresnek egy ugyanolyan autót, amiben nincs ilyen védelem és azt viszik el. De ezt is úgy kell elrejteni, hogyha melléd állnak egy másik kocsival ne tudják kifigyelni, hogy Te hol kapcsolod be.
2010. okt. 20. 10:36
 3/23 anonim ***** válasza:
58%
Csinálsz valahova az utastérbe egy rejtett kapcsolót, ami ki/be kapcsolja az aksit a rendszerről.
2010. okt. 20. 10:38
 4/23 anonim ***** válasza:
használj öreg 15 éves kocsit abba nem kell semmi különleges zár az sem baj ha az ajtózár sem jó ugy sem viszik el az egyémben sem jó már vagy 1 éve.
2010. okt. 20. 10:38
 5/23 anonim válasza:
55%

Nekem egy 10 éves golfom van, s abban indítás közben nyomnom kell az ajtón egy bizonyos pontot, mert csak úgy indul el.

"A"

2010. okt. 20. 11:17
 6/23 anonim ***** válasza:
54%
Nekem a kulcsban immobilizer, és az autóban egy eldugott "fiók", amiben két gombot egyszerre kell összeérinteni, és közben adni a gyújtást. Na persze betolás esetén ez utóbbi nem játszik :)
2010. okt. 20. 11:19
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Venni kell egy legalább 20 éves öreg ütött kopott autót ami makulátlan motorikusan,csak 6 színe van ajtónként és azt tutira nem fogják ellopni. Sőt belvárosi forgalomban az ilyenektől szabályosan félnek,mert tudják a drágább autókban ülő bátor pacákok,hogy neked nincs mit féltened az életeden kívül és inkább elengednek minthogy bevágjanak eléd.
2010. okt. 20. 11:46
 8/23 anonim válasza:
74%

Anyóst beülteted a hátsó ülésre mikor elindulsz.

Így annak is örülsz ha nem lopják el,és annak is ha ellopják.

2010. okt. 20. 12:29
 9/23 anonim ***** válasza:
54%
Ez qrva nagy! Csak elég borzasztó legyen anyósunk nem?
2010. okt. 20. 12:33
 10/23 anonim ***** válasza:
27%

Vegyél egy régebbi kocsit.

Volt hogy a régi 15 éves kocsinkat lezáratlanul hagytuk a főút szélén és közben bementünk a boltba és a kocsi a helyén maradt mire kimentünk.

Egyik ismerős a Ladájában még a slusszkulcsot is bennhagyta amikor a háza előtt parkolt és nem lopták el.

Egyik haverom lerobbant az Audi 80-assal a főút szélén és otthagyta lezáratlanul, másnap vontatták el egy ismerőssel a szerelőhöz.

Egy ismerős a 10 éves Passatjat szinte soha nem zárja le amikor a háza előtt hagyja, sokszor még az ablak is le van húzva kicsit és megvan még a kocsi

Ha nagyon aggódsz a kocsid miatt akkor parkolj vele forgalmas helyen és szereltess be a Pargeres autóriasztót vagy GSM alapú riasztót.

Forgalmas helyen senki se fog hozzáérni a kocsidhoz.

Én a motoromat féltem nagyon mert azt 2 ember simán felemeli a beteszi a kisbuszba.

2010. okt. 20. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!