Autólopás ELLEN trükkök?
Egy filmben láttam, hogy a srác kiszedte a sport kormányt a kocsiból, és vitte magával. Így, nehezen tudják ellopni. Nem tudom, ez mennyire jó ötlet, hogy egy kormánnyal mászkálok, hülyének néznének az tuti.
Van valakinek még jó ötlete, ami megnehezíti, hogy elkössék a kocsim?
A rejtett kapcsló a legjobb, ugyanis nem fogja kockáztatni a lebukását egy szaros kapcsoló keresésével.
Igaz Én néha a motortérböl szedem kia fö gyújtókábelt, kb 10 cm-es darab. Ha így el tudja lopni, akkor azt mondom megdolgozott érte.
Az öreg autó meg hülyeség, mert ha valakinek egy libafoszöld 120-as skoda kell, akkor azt viszi el.
Én egyszerűbben oldottam meg hogy ne lopják el ;)
Az elosztó fedéltől jön ki egy vékony vezeték.Na azt ha kihúzom lehetetlen beindítani csak akkor ha vissza rakom persze ezt a tolvaj nem tudja így akár reggeltől estig is indítózhat akkor se fogja tudni beindítani XD
De a kapcsoló módszer se rossz.
nem vagyok tolvaj, nem is ebből élek, de olvasgattam a neten, és a következők jöttek le:
- kormányzár: csak komolyabbat érdemes venni (autolock), az ilyen olcsó balta meg ilyen gagyibbak semmire nem jók. Autolock 20e körül van, de sztem megéri. két hasonló autó közül nyílván azt fogják választani amelyiken nincs. Autolockot könnyű és gyors használni. Egyik autóról viheted a másikra, vagyis autó független, nem kell szerelni.
Azt mondják hogy az autó árának 10%át éri meg védelemre költeni.
GPS: lószart sem ér, mert kell a GPS-nek pár másodperc amíg feláll a rendszer, addig leárnyékolják, és már ki is van iktatva.
immo: notival másodperceken belül meghamisítják a nyitó kódot, nem sokat ér
riasztó: ez a muhaha kategória :)
kerékbilincs: jó ötlet lenne, de macerás, nagy, és drága is.
benzin csap: jó ötlet, viszonylag olcsó is, de ügyesen kell megcsinálni hogy ne lehessen kifigyelni
titkos kapcsoló: megoldás függő, de van amelyiket ki tudják iktatni. olyat kell alkalmazni, amit nem tudnak megkerülni a motorház felnyitásával.
rablásgátló: nagy értékű autó esetén célszerű, mert X millió felett már simán kirángatnak a pirosnál az autóból. olcsóbb kocsi esetében értelmetlen.
szelepőr: kevesen hallotak róla: a gumi szelepére kell tenni, kulccsal lezárni. Ha nem veszik le indulás előtt, indulás után folyamatosan engedi ki a levegőt a gumiból. Hátránya hogy kerékcserével leszedhető.
Tuti védelem: bugyi rózsaszínű 20 éves ütött, kopott autó autolockal és valami egyedi védelemmel :)
Lopós autó ellen csak a kerékbilincs véd.
Szerintem vegyél egy autolockot, plusz egy titkos kapcsolót szereltess be, esetleg még egy váltózárat is, bár állítólag azt meg tudják oldani úgy, hogy a rudazatot a motortérből kézzel átnyomják.
A régebbi autókat előbb elviszik mint az újakat!
Sokkal könnyebb kinyitni, beindítani, és nem sajnálják összetörni sem! (Lada, Trabant, Polski...)
Kormány levétel?
Hát nevetni fogtok fiúk,én Angliában jópár autón láttam ezt a megoldást hogy nem látom a kormánykereket!
Sportkocsikon láttam(de nem csak újon!)hogy leszedik a kormányt amikor ott hagyják.
Én azóta is ilyet keresek,mert ez lenne a legjobb a disznók ellen.
Meg egy olyan riasztót,ami NÁLAM jelez ha babrálják a kocsim,nem az utcán nyekereg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!