Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autólopás, vagy indítás...

Milyen autólopás, vagy indítás elleni védelmet tudtok ami max 10 ezer forintért a legjobb védelmet nyújtja?

Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 09:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Keress egy autóvillamos szerelőt, kérd meg hogy egy kapcsolóval szakítsa meg az önindítót, és a kapcsolót tegye be az ülés alá,kézifék mellé, bárhova ahol eléred az ülésből de nem látszik.Én nagyon régóta ezt a módszert használom, lehet hogy nem túl korszerű,de biztos hogy nem tudják ellopni az autódat.

Tódor

2010. febr. 5. 09:35
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

A rejtett kapcsoló jó ötlet, viszont ne az önindítót szakítsátok meg.

A motortérben az önindítón két csavart összezárva egy villáskulcsal, már forog is a motor.

Javasolt, elektromos AC,gyujtáskör, esetleg befecskendezés megszakítása.

2010. febr. 5. 10:02
 3/13 anonim ***** válasza:

Igen.

Tódor

2010. febr. 5. 10:27
 4/13 Harmoka ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólókhoz, nekünk is ilyen van már a harmadik autóban. Lehetőleg jól rejtsd el a kapcsolót, ne a műszerfal alá, mert az nagyon kézenfekvő.
2010. febr. 5. 11:02
 5/13 anonim ***** válasza:
A kapcsoló a legjobb ötlet, de ne az ülés alá rejtsd, mert mindenki oda rejti, ott lesz a legelső ahol a tolvaj keresni fogja. Én valahogyan úgy oldanám meg, hogy a kapcsolót mondjuk a kézifék alatt a kárpit alá tenném.
2010. febr. 5. 11:44
 6/13 anonim ***** válasza:

Én szerintem meg tegyél matricákat az üvegekre olyanokat mint:

van egy fényezés alatt láthatatlan jelölő festék ennek van valami matricája nem tudom sajnos a nevét ,de ha be van kenve vele a kocsi akkor az alkatrészt nem könnyű eladni.

Az előttem szólóknak: Jó ez a megszakító gomb tényleg ,de azt tudnotok kell ,hogy mielőtt el fogják lopni a kocsit megfigyelnek és ha látják ,hogy matatsz megnézik hol és máris megvan a kapcsoló. Hogyha meg viszonylag ritka és sürgős a dolog akkor üresbe teszik a kocsit és eltolják.

Ez a elektronika off arra lenne jó ,hogy a nagyon kezdő vagy a részegen "lopjunk kocsit" fiatalok ellen védjen.

Én szerintem nem lehet igazán jó védelmet házilag gyártani mert pl egy 10 milliós autót úgyis feltörnek akármilyen legyen a védelem.

Mondjuk egy Suzukit ha nem tudnak elindítani akkor másikat választanak ,mert abból van sok.

Nem vagyok tolvaj csak olvastam egy ilyen "volt tolvaj" által írt könyvet.

Remélem biztonságban lesz a kapcsolóval az autó.Én valahogy úgy oldanám meg az elhelyezést ,hogy ne lássák amikor matatsz pl az ajtónál valahol ahova nem kell lehajolni.Az a lényeg ,hogy kéznél legyen.

2010. febr. 5. 12:06
 7/13 anonim válasza:
Nagyfeszültségű áramot tárolj a csomagtartóban és vezesd a kormánykerék fele, amit ha bezárod a kocsit, belevezetsz. Ha valaki úgy töri fel a kocsit ahogyan nem kellene akkor ott rohasztja agyon az áram. Legjobb ;-D
2010. febr. 5. 13:22
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mr. Bean megoldása is nagyon jó, egyszerűen csak vidd magaddal a kormányt:D
2010. febr. 5. 13:32
 9/13 anonim ***** válasza:
Én egy kerékbilincset tartok a csomagtartóban. meg egy régi mikuláscsomagot. A többit kitalálhatod.
2010. febr. 5. 13:54
 10/13 anonim ***** válasza:
Az igazság az ha kell az autod el is viszik! Max ilyen himi-humi rejtett dolgokkal kicsit(hangsulyozom)kicsit többet kell basz@kodni.Ha kinézik és észre veszed ADD EL!
2010. febr. 6. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!