Milyen autólopás, vagy indítás elleni védelmet tudtok ami max 10 ezer forintért a legjobb védelmet nyújtja?
Keress egy autóvillamos szerelőt, kérd meg hogy egy kapcsolóval szakítsa meg az önindítót, és a kapcsolót tegye be az ülés alá,kézifék mellé, bárhova ahol eléred az ülésből de nem látszik.Én nagyon régóta ezt a módszert használom, lehet hogy nem túl korszerű,de biztos hogy nem tudják ellopni az autódat.
Tódor
A rejtett kapcsoló jó ötlet, viszont ne az önindítót szakítsátok meg.
A motortérben az önindítón két csavart összezárva egy villáskulcsal, már forog is a motor.
Javasolt, elektromos AC,gyujtáskör, esetleg befecskendezés megszakítása.
Én szerintem meg tegyél matricákat az üvegekre olyanokat mint:
van egy fényezés alatt láthatatlan jelölő festék ennek van valami matricája nem tudom sajnos a nevét ,de ha be van kenve vele a kocsi akkor az alkatrészt nem könnyű eladni.
Az előttem szólóknak: Jó ez a megszakító gomb tényleg ,de azt tudnotok kell ,hogy mielőtt el fogják lopni a kocsit megfigyelnek és ha látják ,hogy matatsz megnézik hol és máris megvan a kapcsoló. Hogyha meg viszonylag ritka és sürgős a dolog akkor üresbe teszik a kocsit és eltolják.
Ez a elektronika off arra lenne jó ,hogy a nagyon kezdő vagy a részegen "lopjunk kocsit" fiatalok ellen védjen.
Én szerintem nem lehet igazán jó védelmet házilag gyártani mert pl egy 10 milliós autót úgyis feltörnek akármilyen legyen a védelem.
Mondjuk egy Suzukit ha nem tudnak elindítani akkor másikat választanak ,mert abból van sok.
Nem vagyok tolvaj csak olvastam egy ilyen "volt tolvaj" által írt könyvet.
Remélem biztonságban lesz a kapcsolóval az autó.Én valahogy úgy oldanám meg az elhelyezést ,hogy ne lássák amikor matatsz pl az ajtónál valahol ahova nem kell lehajolni.Az a lényeg ,hogy kéznél legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!