Nincs valami erős gépem, ezért érdekelne, melyik virusírtó a legjobb azon szempontok szerint, mint windows indítás után mennyit kell rá várni, és mennyire terheli a rendszert?
Figyelt kérdés
Szóval oylan kéne, aminek kicsi az erőforrása, de azért védelmezzen.2011. febr. 15. 16:01
1/11 A kérdező kommentje:
És egy jó tűzfal is érdekelne. :)
2011. febr. 15. 16:02
2/11 anonim válasza:
ha jól állítod be, akkor Avast megfelel a célnak (a beállításoknál bejelölöd, hogy avast betöltése az egyéb rendszerszolgáltatások betöltése után, vagy valami ilyesmi, akár percekkel rövidítheti meg a bejelentkezés utáni felállást)
egyébként gyenge gépekre az Avirát szokták ajánlani
3/11 A kérdező kommentje:
Avast Free, Pro, vagy Internet Security?
Mindhárom ugyanannyit eszik?
2011. febr. 15. 16:08
4/11 anonim válasza:
Vírusirtó: Panda Cloud. Ingyenes, csak részben a gépeden dolgozik, a védelem nagy részét a Panda Labs szerverén végzi el, tehermentesítve ezzel a gépedet. Tűzfal: Outpost Agnitum Free, ingyenes, átlagfelhasználónak kitűnő, tanuló módban kell telepíteni, azután keveset kérdez. Mindkettő kis gépigényű.
5/11 A kérdező kommentje:
Outpost Agnitum Free-t nem találok sehol :$ :D
Egy link esetleg?
2011. febr. 15. 16:43
7/11 anonim válasza:
Szerintem gyenge gépre Avira vírusirtó és Win beépített tűzfal.
8/11 anonim válasza:
Comodo internet security.. Nekem is van kis gépen is,de erőseben is. (tűzfal + írtó)
Bevált jó ideje nekem.
9/11 anonim válasza:
Valódi kódos Eset Smart Security.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Avast + Comodo vagy Outpost. ^_^
2011. febr. 16. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!