Most Avira fut a gépemen. Sokan mondják, hogy jó, de azt is olvastam, hogy tegyem fel mellé a Spyware Terminator 2012-őt. Mert ez az egyik legjobb féregírtó progi. Kérdésem: Nem akadhatnak össze? Nem lesz galiba ha mind a kettő egyszerre fut?
Szerintem teljesen felesleges, az Avira jól megvan magában.
Rezidens védelemből elég egy is. Bár azt hiszem nem akadnak össze, de felesleges.
Tedd fel inkább a Malwarebytes Anti Malware-t, és futtasd ha úgy érzed.
Ja, az Avirát állítsd jó erősre.
A Spyware-t felejtsd el, régen jó volt, de ma már a normálisabb vírusirtók mellé teljesen felesleges.
Ahogy írták is előttem, inkább a Malwarebytes' Anti-Malware Free-t tedd fel, az nem rezidens, csak akkor fut ha elindítod, nem akad össze semmivel, és sokkal többet ér mint a spyware terminator.
Vírusirtó meg ha bevált az avira akkor maradhat, bár én az avastot jobban szeretem, mert jobban fejlődik, és magyarul is tud. Több a védelmi modulja is mint az avirának, nem tesz fel toolbarokat meg felugráló ablakokat frissítés után... és már felismerésben is utolérte az avirát.
Az új avirán megint nem fejlesztettek szinte semmit, csak új a kinézete, és ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!